softbox

Posted: 8 March, 2010 in Uncategorized

ber experiment dengan softbox betul² mencabar teknikal aku … kekurangan photo dekat sebelah ni ialah aku tak ada reflector … bila aku tengok balik photo ni, bahagian mata disebelah kiri & leher model agak gelap dan details rambut tak berapa nampak … solution nya aku rasa perlu satu speedlight dibelakang model dan reflector di bahagian bawah dada model … banyak kena perbaiki ni …

p/s: jom kita experiment dengan softbox?😉

Comments
  1. tunbegia says:

    sungguh cantik baju pinky,

    salamm,

  2. ecah says:

    nak ekooootttttt

  3. baning says:

    Foto menarik ….. teknik cool.
    Model cun!

  4. rahami says:

    nice skin tone.
    soft je.
    terbaik.

  5. Iezah Azizam says:

    x tau nak komen sbb x pandai sagt pasal fotografi ni… heheh tp nak bgtau model cun….

  6. peijan says:

    wah3.. awek ang ke?
    artwork baru?
    huhu tgh bz ni.. mungkin esok @ lusa

  7. cak says:

    haa..marilah berekperimentaso bersama..hehe.

    >>baru blk dr sabah..huhu.

  8. tutcute says:

    menarik experiment ni. thanx for sharing🙂

  9. helmiyani says:

    ada kekurangan ke? bagi saya dah hebat betul ni…

  10. maya amir says:

    arghh sumenye tetap bagus di mata saya..;)

  11. baayah says:

    akak mmg x pandai langsung bab2 fotografi ni….
    tp bg akak pic model ni dh cukup cun…heheh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s