tioman – soon!

Posted: 4 March, 2010 in Uncategorized

tak sabar aku nak tunggu selasa depan … aku akan ke tioman sekali lagi! saper rasa free, moh la kita! jgn risau pasal tol, chalet & transport kereta … tambang ferry dengan makan je korang kena ada duit poket😉 insyallah aku kesana untuk 3 malam … doakan aku selamat pergi dan balik🙂

P/s: Jangan kata aku tak ajak😛

Comments
  1. peijan says:

    thanks beb..
    ko keje mane weh.. asek jalan jek..hahah

  2. lan says:

    ish3 ko nie,,asik jejln jer.sesekali msti bosan kan asik dok lam keta jek

  3. peijan says:

    oo.. patut la.. dem jeles.. jalan g tioman plak tuh.. huhu..

  4. PeQ GaRaGe says:

    adoii.. da lame nk merase ke pulau tu.. huhuhu..

  5. baayah says:

    alahai, gi tioman…bestnya…
    akak sendiri pn blm penah sampai tioman lg…🙂

  6. hanif ramli says:

    aduhhhh gila best..aku sekian lame ingin becuti tp tetap xkesampaian

  7. dirah says:

    i know tht alarm clock!😀 kitorang siap testing lagi nak make sure bunyi dia kuat. hahahha.

  8. alamak port best tu nak am amik gambaq. masa pi sini dulu masih pakai pns lagi…

    Entryku kali ini

    Rumah usang ditepi jalan
    Jalan menuju Cinta Berahi
    Milik siapa entah gerangan
    Gerangan siapa tak ku ketahui😀

  9. k.e.r.i. says:

    kirem salam kat ikan2 kat sana.
    haha

  10. aSk says:

    tioman…besnya! jeles jeles🙂

  11. saNi says:

    aminn..moga seLamat semuanya…best tu adventure gini… suka La gambar jam nie…

  12. azurachan says:

    Cantek~
    Safe journey!

  13. Abah Along says:

    Tangkap gambo lawa2 le Faiz…..nanti abah datang nengok …..hahahaha

  14. @Min says:

    -amik pikcas d sana banyak2 tau

  15. schoepentoeter says:

    ok.. jumpa di sana.. ;-p

  16. tutcute says:

    nak ikot tp org keje la😦
    i like the alarm clock. yours? demn… haha
    aiseh ni yg rasa nk jeles ni. dpt gi tioman, pastu pics sure best karang ni. ala….. jeles lar

  17. jeff says:

    >> nampak cantik ni…
    >> huhuhuhu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s