new post …

Posted: 19 February, 2010 in Uncategorized

dah dekat 2 minggu aku tak update blog … tersangat bz travel sana sini … dah 3 minggu aku travel ke N9, JB & Pahang … semua kawasan ceruk kampung aku masuk … letih? jangan cakap … cuti raya cina pun kejap … ikutkan hati, nak je aku pulun cuti seminggu … apakan daya, company tu bukan ayah aku punya …  heh! ada a few people aku x sempat jumpa & jumpa kejap-kejap je … ada masa lapang, aku banyak habiskan dengan rest … owh lupa! aku nak ke Kampung Bantal, Ulu Tembeling … aku dengar cerita tempat ni cool untuk photoshoot … kalau ada rezeki aku nak sambar softbox lighting weekend ni … boleh experiment dengan lighting dekat Kampung Bantal nanti … jam dah dekat 3.30 pagi … aku baru terjaga dari tido … mata aku melirik ke katil member aku … sakan berdengkur mamat ni … penat sungguh dia, mengalahkan driver (aku) …

p/s: saja melayan mata update blog ni …

Comments
  1. ecah says:

    wehhh..pic ni da berkurun da..boleh korek balik..hahhaha..zaman2 u pakai canon n i still pakai cik nik..hiks

  2. wannsscfs says:

    huhuhuhuhu…….mesti banyak gambar² yg menarik….

  3. tunbegia says:

    sungguh kreatif and cantik gambar,

    salamm,

  4. maya amir says:

    ohwww..ulu tembeling mmg syok layan..nanti update gmbr yeah:)

  5. real……….. kau mmg bz memanjang..mana pernah tak bz..

  6. lan says:

    kadang2 lebih baik bz dr xde keje kan,,. 6/3 nie ade bengkel photoshop oleh rarindra kat putrajaya. bayaran 350 je,,sy insyaallah join. klau join bleh jpe kat sana.

  7. jeff says:

    >> lambat pun tak apa…
    >> asalkan meletup bila update…:-d

  8. baayah says:

    wah, sunset di atas tapak tgn…….😉

  9. ezaiedinRIN says:

    menarik shot ni bro..
    kesibukkan kekadang membuat kita merasai kepuasan
    di akhirnya.. walau di pertengahan, penuh beban dan dugaan
    dilalui serta teruji..

  10. ::: salam bro.. selamat pagi jugak kpd bro [huhu] malam tadi tido ok ker bro? eemm busy sungguh brader kita ni.. rasanya statement ‘kompeni ayah’ penah bro tulis di wordpress ni dulu [hehehe] aku sukeee leer tengok banner kau yg terbaru [huhu] kelakar.. but really nice sbb kaler dia.. teknik fotografi yg bro guna dlm entry kali nih, ikut buku aku rasa teknik balance.. yg besar diseimbangkan dgn yg kecik [huhu] aku sukee idea ni.. tapi bila laa aku nak buat, tak tahu.. sbb bila terlintas di otak jer, baru aku nak buat.. byk benda sekeliling yg buat kita teruja hingga alpa teknik2 dlm buku [huhu] hanya org kreatif & cepat berfikir dpt melakukannya sekaligus dlm bila peluang di depan mata.. mcm bro..

    ::: ulu tembeling kat pahang ke? bestnyeee.. rasa mcm nak ikut je.. kalo bab2 hutan, sungai atau laut mmg best, byk bahan nak shoot. pasal aku punye entry yg lepas, betul kata bro, jeti kayu tuh sgt sesuai buat wedding shoot.. ahh mmg cantik tempat tuh sbb ada pemandangan hutan paya bakau.. ada byk lagi gambar, tapi aku ni jenis penakut sikit nak amik gambar di tempat yg tak familiar.. org kampung pandang aku semacam jee.. [hehe] neway, jeti tuh pon milik rumah org jugak.. aku nampak tuan rumah dia tgh tido kat dlm rumah [pintu terbuka] selamba jer aku lalu tepi rumah dia, nak shoot jeti tersebut.. [hehehe]

    ~ salam maulidur rasul bro! bykkan relax ok.. jaga diri!

  11. cak says:

    berjalan2 mmg best weh..walau penat..hehe. kg bantal??..menarek

  12. huuu kg bantal kena naik bot tu bro, banyak gambaq leh amik sepanjang perjalanan. saya rasa kalau 4G, takat perjalanan pergi pun tak cukup tu. apahalpun saya nantikan gambar2 itu

  13. baning says:

    Nicely done …….. perspektif yg kreatif dan menarik

  14. tutcute says:

    far east, mesti ada byk pics best, bukan? maklum la, sentiasa bz la katakan huhu… upload, jgn x upload!😀

  15. lan says:

    n3 baru mana bro,,dahaga tonton hasil2 menarik nie

  16. byk betul gambar pari-pari dlm blog en.faiz….hehehe!!

    itu soft lite sudah di tangan ka??

  17. iezah azizam says:

    demi tugas & minat penat x terasa…

    akak dah apdet… hehe

  18. ::: cuti tak hari ahad ni? emmm.. bz sungguh bro ni..😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s