full of activities

Posted: 1 February, 2010 in Uncategorized

owh … owh … lama betul aku tak update blog ni … haih~! bz yang amat sangat dengan kerja & life aku … first rumah aku kena rompak, banyak juga barang yang hilang … esok nak travel ke Johor … atas urusan kerja … weekend ni ada Joe Mcnally’s seminar … ahad nak hantar Dirah ke KLIA … my friend ni nak further study dekat Aussie … ada je benda nak buat tapi aku still happy & enjoy sebab life aku full with activities yang aku suka 😉 tapi rasa rugi Thaipusam tak dapat pergi … nak buat macam mana … nak tinggalkan rumah rasa tak sedap hati selagi tingkap kena kopak tu tak repair … hmm … macam mana weekend kamu? enjoy?

Advertisements
Comments
  1. waaaaaaaaaaa aku suka pic ni…
    suka… suka..suka sangat…
    re: wei tak besar la 10×12 jer…

  2. RnZ Photo Jb says:

    Cantik….nampak happy je !

  3. andaQ says:

    wahhhh..aku suke pic ko!cantek2! 🙂

  4. Myram818 says:

    Thanks lawati my ft.. your pic is good too.

  5. Azura Chan says:

    Uish.. kena rompak?
    Samalah… Hari-hari membizii…

  6. Iezah Azizam says:

    hah.. kena rompak? tinggal di mana ni? menggerunkan…..
    aduhh takutnyaaaa…..

  7. idida says:

    cantik pic ni bob….shuke…
    tmpg simpati sbb rumah kene rompak…camera ada lg ker…nyawa tuh…kita pon takut nk dok rumah anak beranak jer…syakir dh sll outstation lak skrg…cni area panas..tiap2 bulan ada jer rumah jiran2 kene pecah…rmh ni pon dh sll org cuba2 nak masuk…

  8. lan says:

    comey2 pic ko,,jom layan n3 baru aku lak

  9. syuk says:

    gua tak pegi thaipusam
    tp gua pegi ladang tebu

  10. aie says:

    gua dgr ada lens ilang…

  11. lydiarayyan says:

    datang johor???! meh amek gambar saya!!

  12. huyo..lawa…edit pun relax je

  13. tutcute says:

    sorry to hear bout the rompak thing. may the perompak patah tangan dan insaf. amin…

    tu pic baring atas rumput or karpet? cantik tu. 🙂

  14. aSk says:

    cian dia kena rompak.. jahat tul org tu..
    btw, as always pic yg sgt cantekk!!

  15. nazwal says:

    bro gambar atas tu pakai tangga ka…? emm…panjat pokok…? emm cham nerr ekk…?

  16. mcm demmmm komen blog aku…

    sabtu mlm makan udang bakar jom!!

  17. baayah says:

    la, rumah kena rompak?? takut btl skrg ni kn…
    akak suka pic ni…cantik… 😉

  18. takziah bro atas rompakan tu.

    banyak kerugian?

  19. ezaiedinRIN says:

    salam bro. banyak bersabar…
    moga cepat tertangkap akan suspeknya.
    dugaan hidup ni..

    nice shot, memek muka semua..
    seperti.. best memory in life.
    great arrangement for the shoot.

  20. jeff says:

    >> beautifully done bro…
    >> cantik…

  21. maya amir says:

    kene rompak? hampeh tul perampok itteww!

  22. ::: askm fareast wassuupp wasssuupp? [huhu] busynya dia.. ful of activities! alhamdulillah baguslah mcm tu rezeki bertambah byk tuhh.. kalo terdaya, buatlah secara happy & ikhlas. betul ker rumah kena rompak.. emm im soo soo sorry bro, harap bro ok & dpt continue life mcm biasa.. nanti dpt duit keje, buatlah apa yg patut, beli brg baru & pasang alat keselamatan.. pasang pagar halimunan pon ok gak tuh [huhu] ikut panduan Islam, doa byk2.. insya-Allah dijauhi malapetaka..

    ::: oh ya bro, hari tuh sempat jumpa allodealova sekejap kat KL [hehe] as always dia tak kenal pon saya.. saya yg kenal dia [hehehe] kejam kan saya nih? sampai skrg dia tak tahu saya adalah reactivatezul.. anyway, saya dpt jugaklah lihat dia bertugas sbg wedding fotographer di KL, mmg menarik, foto2 beliau pon cantik2 belaka.. mmg pemalu allodealova ni yee.. very nice to meet him finally..

    ~ enjoy your assignment bro, keep it up the good work! 🙂

  23. lama tak dtg blog abg boboi… dah jadi kaler putih rupany… mana gambo jo mekneli?

  24. cak says:

    pantang aku klu dgr org suka rompak2 nih. semoga tuhan melaknat selaknat laknatnya sapa yg buat keje keji tu. huh…!!!

  25. oish makin superb collection kat sini . good work ! busy2 pun as long as kita hepi =)

    sama lah kita beb . hari tu pun rumah aku rompak , syukur nya org jahat tu cuma amek laptop buruk padahal beg isi kamera ada sebelah je . byk2 sabar … org jahat akan dpt balasan yg setimpal kat akhirat nti =)

  26. takziah bro…

    aku faham keadaan ko…
    just bykkn brsabar…

  27. k.e.r.i. says:

    barang-barang photog ada yang kena rompak tak?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s