love is in the air

Posted: 18 January, 2010 in Uncategorized

Setelah berhari-hari menyepi, tangan terasa gatal nak update blog … sabtu lepas aku buat aktiviti photogroup dekat area UPM … theme untuk outing kali ni ialah love is in the air … haha … pagi tu cuaca cantik! alhamdulillah … tepat jam 8.30 kami ramai² masuk ke ladang UPM ni … aku sekadar membantu the lady photographer … Mynn nama dia … Ni semua idea and concept dia … aku just follow je … this photo just a teaser before aku upload sikit the rest of the photos … tak sempat aku nak edit lagi … badan terasa sengal-sengal lagi sampai sekarang … aku nak rest kejap … esok keje … damn! i hate monday blues …

Comments
  1. ecah says:

    bley la plak kannnnn…bangun awallllllll…demn u gemoooookkkkkk…i hate uuuuuuuu…cancel belanja shisha…:P

  2. fuhh.. layout baru…
    br nmpk fresh sket mcm tuannye, ehe😉

  3. en_me says:

    arini dah monday kanns.. ehehe

  4. saNi says:

    : nice teaser weh…best2 upm…teringin nak amek gambar cantek2 La… aduh sani sani… Lepak mana ek..rabu n ahad nie org off bro tak keje…Lagi satu…kitorang ade tiket free ke zoo meLaka day zoo n night zoo daLam 25 tiket… set time Leh je gi ramai2…amacam…ada beran…takde waktu LupuT… fikir2 kan LAh ek…

  5. ecah says:

    nama aku sila masukkanskali erk.. aku da cop sani..:)

  6. saNi says:

    : ok ok zoo MeLaka tau… nak pergi kene time org off je tau eheheh

  7. Iezah Azizam says:

    gambo cantik… mana pics lagi…. tunjuk laaaa…

  8. wannsscfs says:

    huhuhuhu…nak ikut…nasib baik aku baawak anak² aku gi genting kalu tak mau aku karate ko sebab tak kasik tau aku pasal outing neh!!

  9. Ushar says:

    D700….Wow!….Yol nak main fx lak. Tak pa, sampai Penang kol ja….Insya Allah, sampai… 😀

  10. maya amir says:

    ni yg aku malas nak tgk gmbr encik faiz nih.. sangat best tau! sgt hokay?!;) cepatan, upload lagik dong…:)

  11. ::: pekabar bro, lajunyer dia update [huhu] biasalaa UPM
    ::: cantik pemandangannya terutama di padang2 & taman2
    ::: mereka tuh.. last pi sana, hujung tahun lepas, aku pi
    ::: beli anak pokok ciku [hehe] la ni dah ditanam dah kat
    ::: dpn rumah aku kat JB.. masih tak membesar2 lagi..
    ::: tapi sayang, tak tahu kenapa, komputer aku takderpon
    ::: gambar bro di entry ini.. sama juga dgn 1st gambar di
    ::: entry maximus. tak tahu kenapa.. lain2 gambar2 ok jer..
    ~ keep on shooting bro!!!🙂

  12. andaQ says:

    uikss..aku trtarik dgn theme tue..
    mnarik jer..
    gmbr kasik upload cpt2..sah cantek dgn tema tue..🙂

  13. jeff says:

    >> i am back…
    >> fp up and running again…:-d

    >> selamat tahun baru 2010…
    >> semoga 2010 akan menjanjikan sejuta kebahagiaan dan kejayaan buat anda…

  14. PeQ GaRaGe says:

    bestnye outing kat UPM.. jike ade lg nk follow gak leyh?

  15. azurachan says:

    Hah. Can’t wait to see what else was in the air that you’d captured. Muhuhu.

    p/s: Susah betul nak tangkap love yang boleh terbang tu.. =)

  16. lydiarayyan says:

    syoknye…shoot me..shoot me!!

  17. idida says:

    dgr2 pon sdg hangat bercinta yer… hehehe

  18. zara7696 says:

    sudah tukar layout ek en faiz! hehehe. besh giler korang nie, asyik photoshoot kat UPM tue jek! tak pernah ada chance ke sana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s