Love is in the air – finale

Posted: 18 January, 2010 in Uncategorized

The whole day aku penuh aktiviti dengan orang-orang di atas ni … dari ladang UPM kena halau pergi ke Putrajaya then pergi ke Kemensah layan ATV & mandi sungai and after that lepak rest dekat Kopitiam Yap Kwan Seng and lastly aku rest dengan tengok movie Ju On 3 dekat Pavillion … damn! hantu last buat aku berdengkur … haih malu … mana tak ngantuk, mata melirik jam dah dekat 3.30 pagi … huwarrgghhhh~!

Comments
  1. en_me says:

    meriahnyerr uoolsss.. ohoho

  2. dila says:

    wallar marvelles photog
    akak suka tuh
    de ‘ color!

  3. ecah says:

    padan la sanggup bangun awal…huh..touching..:(

  4. PeQ GaRaGe says:

    huih… sonoknye.. siap leyh exercise lg tu.. hehehe

  5. andaQ says:

    tuhh..sgt hepi gmbr2 tu..mmg menarik laa photogroup camni..🙂
    btw aku kat kelanatan skrg..

  6. attiesya says:

    woooaaa.. lawanya..

  7. azurachan says:

    Now I can see Umbrella is in the air.. hehe.
    Cool pics by the way~

  8. lydiarayyan says:

    teringin gak nak amek gambar guling2 kat bukit…

  9. aie says:

    i also touched… =(

    what kind of air you’re in now?

    hahaha

  10. faiq says:

    ader merah yg love tu mmg terbaik r

  11. syuk says:

    makin romantis abang kita nih
    awhh tacing tacing
    tp satu jaaa tak tacing…tang kemensah tu…x hollerr aku nih

  12. fiziskandarz says:

    perrrlghhhhhh fresh looking + very cheerful! i like!!!😀 siap bawak huggy love pillow tuuu hohohoho.. besh besh

  13. mshafie says:

    dasat woo hasilnya…

  14. saNi says:

    : meriah best..perhh cun theme best.. pack whole day ek… siap gi kemensah Lg..dah dekat tuh ngan umah aku… ok La…

  15. maya amir says:

    ohww!!! saya sudah jantu cinta…dgn gambar2 encik faiz… kekekke… marbeles laa bro!;)

  16. Iezah Azizam says:

    sweeettttt…….
    best tgk… nampak meriah bila ramai2 camni… hehehe
    background dia cantik..

  17. lan says:

    huhu comey2 model ko ea,,aku ko xmo wat model gak ker..hahahhahahaa cantik2 angle ko

  18. yaR-t says:

    marvelles laa….nmpak happy je sume…colouring cantek…angle mengAncam🙂

  19. kira hebat la hantu tu leh buat org tido he he….

    Entryku kali ini

    Duduk termenung bertupang dagu
    Bermenung durja apa gerangan
    Januari bulan yang ditunggu
    Ada kegembiraan ada debaran

  20. salam bro, semat gle outing bro,huhu..mmg meriah tu,huhu..neyh ble nk ajk outing sesama ni,huhu..nk gk kua gn otai,nk tntut ilmu ckit,hehe..

  21. Myram818 says:

    Nice foto lah bro … good job..

  22. jeff says:

    >> two thumbs up…
    >> gambar mmg kelas…

  23. baayah says:

    wow, akak suka tgk gambar2 ni…..
    cantik…..😉

  24. tutcute says:

    idea bernas hehe… bagus beb. pasni buat lagi tema2 yg unik2, ok!

    re : tu la. ice skating mcm susah kot…huhu

  25. nice weh

    upm lagi

    haha

    kne halau ke bro?

  26. yessss!!! aku up dulu kali ni…..hahahaha!!! lg 8 bulan aku up lg

  27. ezaiedinRIN says:

    great shots.. nice moment there..
    paling favorite shot payung tu.. dilambung ke udara..
    mesti berangin juga di waktu.. tidak susah jugak
    nak maintain sekata dan center..
    best story bro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s