maximus prolog 09

Posted: 15 January, 2010 in Uncategorized

Alhamdulillah aku bersyukur kepada yang Maha Esa yang sentiasa melimpahkan rahmat dan keberkatan selama ini … dengan usaha lima pemuda berjaya menghasilkan album pertama mereka … mula ditubuhkan sekitar 2006 oleh Mijiero yang terdiri dari Apex (vocalist), Mijiero (lead guitar), Ejal (2nd guitar), Teiru (bassists) & Zakk (drummer) … album ini dirakam di Gothic Records yang banyak diberi tunjuk aja dari Sham Kamikaze dan Bro Arnaz … Beberapa musicians lain juga ada memberi idea seperti Man (Flop Poppy) & Bakri (Gerhana Ska Chenta) … album ini memuatkan 10 lagu yang kesemuanya ditulis oleh band members ni sendiri๐Ÿ˜‰ jika berminat untuk membeli album ini, boleh la direct contact aku …thanks!

Keep Rocking!

Comments
  1. en_me says:

    takdok jual dalam pasaran kerr.. ehehe

  2. andaQ says:

    dorang nie member2 ko ek? hebat2..๐Ÿ™‚

  3. baayah says:

    err…akak kump rock lain x brp minat…
    cuma minat kt kump may ngan lefthanded je…heheh….

  4. Iezah Azizam says:

    hehehehe nak pree blh? ekekeke

  5. sani says:

    U design ek…cun La weh… Thanks 4 the praise bro.. ALa biasa2 je tu…

  6. ikhwanmuda says:

    Yeah… Batu! Batu! Batu!… Air Batu Chendol satu! Yeaaarrrrggghhhh!!!

    p/s: zaman muda-muda dulu minat punk/hardcore/grind/industrial jeee…huhu.

  7. maya amir says:

    faiz.. kasik pree boleh;D

  8. aie says:

    minggu ni tak tukar layout bang? huhuhu

  9. mcm gmpak jek cover album?huhu..mmg brutal tu..

  10. tutcute says:

    ala x reti la musik genre ini. huhu…

    re : sejak akhir2 ni, diriku mmg lembab sket update fp. huhu tp kini suda updet. meh la singgah. tq๐Ÿ˜€

  11. lan says:

    peghhhhhhh mmg styloo la lu broo,, xpe2 nnt aku tlg promote kat kengkawan k

  12. salam.. Tahniah Maximus. nice shot ..cayalah bro

    Kunjungi Jom Kedai Kopi

  13. ::: askm fareast! promosi nih.. kawan2 bro ker? bagus
    ::: effort mereka nih, atleast mereka telah berusaha utk
    ::: berjaya dlm bidang yg mereka minati, lawa laa cover
    ::: album maximus ni.. bro yg buat ker? emm, perubahan
    ::: dlm blog bro ni, kaler putih leerr.. [hehe] very nice!!!
    ~๐Ÿ™‚ keep on shooting bro!

  14. Kamen says:

    boleh tak emailkan cover album ini…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s