majlis cukur jambul hamra nurdelisha

Posted: 12 January, 2010 in Uncategorized

Salam semua … dalam orang tengah nyenyak tidur lagi time weekend macam ni, aku bangun kemaskan gadget-gadget camera aku untuk aku shoot di majlis cukur jambul Hamra Nurdelisha … aku mula planning nak shoot apa & nak pakai apa … tepat jam 10 aku dah terpacak di depan rumah Has & Nana … disambut dengan senyuman tuan rumah &ย  bacaan-bacaan ayat suci Al-Quran … aku teruskan keje-keje yang diamanahkan … alhamdulillah semua nya ok … nasi beriyani yang dibawa direct dari Batu Pahat ke Bangi memang sedap Has … nasib baik aku tak makan daging, kalau tak licin dah atas meja tu …

Comments
  1. ecah says:

    baby sungguh comellll

  2. tutcute says:

    cantek๐Ÿ™‚
    lawa guna wide-lens… ish nk beli ke tanak, nk beli ke tanak, nk beli ke tanak…. huhuhuh

  3. andaQ says:

    wahh..sudah brwajah baru blog ko nie..
    btw comey sgguh la bdk tue..geram aku!๐Ÿ˜€

  4. ikhwanmuda says:

    Pergh dari Bangi sampai “The Carving Rock” (Batu Pahat le tu) job ko eh? Bagus… bagus… bagus… cuma kene ingat, foto2 jgn lupe back up, huhu… adoih!

  5. zh says:

    comel sangat ok, pandai tengok kamera lak tu !!

    hamra yg comel cam teletubbies !! ;p
    nape encik faiz x makan daging ni??

  6. Ushar says:

    Lens kangkang mmg fav ka?…Hehehehe….

  7. k.e.r.i. says:

    kenapa tak makan daging?
    rugi betul. haha

    pi.es : macam biasa, gambar memang cantik.

  8. semakin rancak pix kamu!!!!๐Ÿ™‚

    ** selamba ko guna .com kan kt blog aku……klik2 x masuk blog ko…..hampeh!!

  9. senseizam says:

    ~ wah wajah baru…
    ~ aku memang duk kat bera, pahang. nanti kalau dtg lagi kat area bera & temerloh bgtau la.๐Ÿ™‚

  10. RnZ Photo Jb says:

    Anak sendiri bila pulak …..

  11. iezah azizam says:

    cumelnyaaaaaa…. geram tgk… cantik gambo2 faiz ambik

  12. lan says:

    huhuhu mmg mantap2,,kat penang pun ada stu bridal shop nama far east gak. pic2 depa pun mntop2 gak…

  13. Iezah Azizam says:

    kalau sudi nanti ambik la award dr FP akak, gantungkan kat blog mu ini ye…. TQ

  14. baayah says:

    comei btl baby ni…pandai mata tgk kamera…๐Ÿ™‚

  15. anuar hensem says:

    huahuahua…dah 2org kenalan aku jumpa kat blog hengko fareast :p pape pun..great job! As ni pun seko..senyap2 je wat kenduri dangdut kelapa tak ajak kawan2 :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s