such a lonely day …

Posted: 11 January, 2010 in Uncategorized

untuk menebus kesalahan aku pada Aie, Botak & Ecah … aku akan belanja shisha dekat 15 Bangi … pic oldtown ni tak ada kena mengena nak belanja korang kat oldtown ek … jangan perasan … hahaha … pic oldtown ni salah satu pic aku shoot time gathering ramai-ramai …


p/s: boleh aku bangun lambat nak outing … kimeks … dah tido lambat, confirm la terlajak …

Comments
  1. ecah says:

    chaitttttttttttttt~ naik bengkak jari gua dial nombor lu bai.. dari malam smp pagi esoknye..

  2. syuksharkawi says:

    xkan belanja depa saja weh😛

  3. jenny says:

    syuk, i boleh je belanja u. nak oldtown ke nak shisha? or both?😉 cakap je kat i.

  4. dila says:

    east…
    bila nak banjer kak dilla ni’dah dekat tuh wei (ahak)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s