new layout

Posted: 7 January, 2010 in Uncategorized

[Paan – Bunkface Lead Guitar]

aku tukar layout blog aku ke theme lain … bosan dah asyik tengok layout lama … kalau ader rezeki, aku nak tukar blog ke .com pula😉 aku tengok andaq, hanif, yol, syuk & ramai lagi dah ada … teringin gak nak buat … haha …sabtu ni ader shoot cukur jambul dekat area Bangi … hopefully semua ok … kalau sempat nak catch up dengan member² lain … si Teiru aku nak amik t-shirt Maximus dgn CD Maximus … si Aie, Botak, Ecah & Bob nak jumpa, share story sambil layan shisha … barangkali … Yol pun lama dah aku tak jumpa, nak gak tau perkembangan sifoo sorang tu … makin kencang mamat tu … owh yeah! syuk, lu standby gua nak pass job editing baru … masyukkk!

saper² yang kenal, holler² aku kat sini or hp … till then, salam malam …

Comments
  1. ecah says:

    botak da sound soh i banjer shisha..so tarikh perkenan malam sok..venue.. tempat biasa..jam 10..okies?

  2. ecah says:

    skali la pon.. jom2 weh

  3. ::: aku suke layout baru nih, lebih terang dari biasa [hehe]
    ::: sesekali kena gak tukar layout supaya kita & pembaca
    ::: lebih aware & tertarik. bagus gak tukar kpd dotcom tuh
    ::: nampak eksklusif sikit [huhu] akupon nak gak.. tapi bad
    ::: experience yg penah aku lalui dgn kreditkad online nih
    ::: aku malas dah jual beli/trade apajua transaksi yang
    ::: melibatkan kreditkad.. beribu2 hengget org tuh curik!
    ::: hackers dari luar negara.. so be careful bro, walopon
    ::: 1 hengget jer yg hilang, tapi kalo 1000 org yg kena,
    ::: dpt gakler 1000 hengget. mcm2 kan, dunia online ni?!..
    ::: tapi alhamdulillah aku dpt kesan dgn cepat & pihak bank
    ::: dpt selesaikan.. scary gak! sejak dari itu setiap kali aku
    ::: buat transaksi, pihak bank akan call utk kepastian..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s