duakosongsatukosong

Posted: 3 January, 2010 in Uncategorized

Happy new year 2010!

New chapter in my life …

New adventures …

Thanks to Dirah, Rohe, Fahimi, Feeda, Mynn, Sheila, Sue, Hez & Pell for me & yang’s belated birthday celebration.

Comments
  1. andaQ says:

    hepy newyear 2010 bro..
    smoge makin success this year..πŸ™‚

  2. en_me says:

    meriahnyerrr uoolsss.. ehehe, salamm tahun baru abang fareast tewww..

  3. hanif ramli says:

    harap tahun ney lebih baik dari tahun lepas..moga Allah SWT mmberkati segla apa yg ko buat bro..slamat tahun baru

  4. ikhwanmuda says:

    Salam bro.
    Semoga 1431H represent more beauty of colour of life than 2010. aku dah seminggu pressure. hard disk rosak. job wedding sume dalam tu. takde back up files. foto-foto sume blom print… masak btol awal tahun nih!

  5. cak says:

    selamat tahun baru masihi untuk kamu jgk bro. semoga terus mendapat rahmat-Nya.

    pic dlm lif tu terbaek..hehe.

  6. aie says:

    abang kurus, anda dah lupa kat kami ke? =.(

    wakil komrades,
    serdang/putrajaya.

  7. fiziskandarz says:

    hey hey hey happy new year to u too! have a great yaer ahead! gambaq kat elevator tuhs adalah sungguh superkewl sekalik i like!!πŸ˜€

  8. dia mana nk igt kita dah aie…..

    yg benar,

    org selatan KL

  9. happy new year bro..πŸ˜‰

  10. lan says:

    kebabooommmmmm…hahaha mercun taon bru da lama bnyi tp ak bru nak wish kat ko,,,slamat taon baru. arap2 2010 lbh baek dr 2009 n sblm2nya. gud job n kreatif2 angle ko. kipidap

  11. ::: salam bro.. happy new year 2010.. [huhu] ingatkan apa duakosongsatukosong tuh
    ::: ingatkan result bola ke apa.. rupa2nya tahun baru 2010 [hehehe] lambat aku nak
    ::: absorb maksud tersiratnya [haha].. bro sambut kat mana tuh? very nice pictures
    ::: sukee shot kat dlm lift tuh, mcm ada org ambik shot dari atas lift plak.. lawa
    ~ selamat tahun baru 2010πŸ™‚πŸ˜€πŸ˜‰ semoga sihat & bahagia selalu bro..

  12. saNi says:

    : saLaM Bro..weh..happy New YeaR… aLaMaK..Leh terLepas invitation pLak..ngat diorg bgtau..hmm xpe2…bro.. suka ar picha daLAm LiF tuH…caya Lah…

  13. hidayat says:

    thanks for da wish..happy new year..laksanakan azam yg tertunggak..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s