jointbirthdaycelebration

Posted: 30 December, 2009 in Uncategorized

Happy birthday to both of us … belated actually … hehe … yup! umur aku dah 26 … setiap tahun umur semakin meningkat … semakin matangkah kita? tidak pasti … sometimes yang muda dari kita lebih matang membuat sesuatu keputusan dan termasuklah dari segi pergaulan … aku? macam dulu … buat kerja-kerja gila as long as aku happy dengan apa aku buat sekarang … kita tak boleh menentukan life kita mengikut kehendak orang lain … bukan orang lain yang tentukan dan mencorakkan masa depan kita … semakin meningkat umur ni, banyak yang boleh kita pelajari dan berubah dari pengalaman yang lepas untuk mematangkan kita di masa depan … tanggungjawab lagi besar dan banyak … new year dah dekat …ย  aku tak ada azam baru cuma perlu memenuhi azam-azam aku yang lepas yang ada tak terlaksana lagi … kamu macam mana?


shout out for today : ” why u want to drag everybody to follow ur way of life?? cant we make our own decision??cant we do what we want??if u dont like it doesnt mean everybody else feel the same..” quoted from Rohe’s status … sorry this is not emo foot note but i like the way rohe said it out loud … cool!


p/s : Thanks for the birthday gifts and sweet memories! cant wait for new year eve … got a plan with my good friends๐Ÿ™‚

Comments
  1. idida says:

    hepi belated bday bob….

  2. Peq Garage says:

    hepi belated besday bro.. ade kek lbh lg x? hehehe..๐Ÿ˜‰

  3. cak says:

    owh..selamat menyambut hari lahiriah. damn agree with the quote..cooolness.

  4. andaQ says:

    adakah gadis itu yg tristimewa??wahhh..anak dato adnan tue..๐Ÿ˜‰
    btw hepy belated besday bro.. smoge bjye dlm hidup..๐Ÿ™‚

  5. en_me says:

    hepi belated besday tewww..

  6. aSk says:

    hepy belated bday bro…๐Ÿ™‚

  7. azurachan says:

    Happy Belated Birthday to both of you.
    Wow, sharing the same date ke?
    Saya pun takde azam baru. Just enjoy our life to the fullest!

  8. attiesya says:

    happy belated birthday!! moga panjang umur, murah rezeki dan diberkati selalu..

  9. lady gaga says:

    typo there. joint-birthdays.๐Ÿ™‚ fghiloveyouvwx

  10. GLizZY says:

    ~ Joyeux Anniversaire..

    (,”) Merci..

  11. yaR-t says:

    2010 is at the doorโ€ฆ
    Remember
    Life is short, break the rules,
    Forgive quickly,
    love truly,
    laugh uncontrollably,
    and
    never regret anything that made you smile.HAPPY NEW YEAR!!

    p/s: happy belated birthday to u.

  12. ::: askm bro fareast the beday boi!!! [huhu] selamat hari lahir..
    ::: takperlaa belated pon, kena gak celebrate & wish, semoga bro
    ::: sentiasa sihat & bahagia sentiasa.. wah wah kongsi beday ker?
    ::: sapa tuh? [huhu] aku sukee tul ler gambar last sekali tuh..
    ::: cantik, nampak sweet bila edit kaler sephia.. very2 niceee..
    ::: hadiah pon best tuh, [huhu] tapi yg penting kawan2 datang
    ::: celebrate sekali, thats the most precious – truly friendships..
    ::: alamak mudanyee bro ni [hehehe].. Happy New Year 2010 bro..
    ~๐Ÿ˜€ semoga tahun ini membawa 1000 makna yg mengembirakan..

  13. ezaiedinRIN says:

    salam bro.
    wish juga utk semua birthday persons..
    cantik serta menarik akan paparan gambar.

    semoga terus berjaya di tahun 2010..
    pasti akan ada inisiatif terbaru dalam
    dunia fotografi pada tahun ini.
    more challenge in this year for us.

    p/s- saya jarang dapat tugas outdoor bro..
    sekitar perjalanan majlis adalah.
    macam.. waktu berarak,makan,raikan tetamu..
    lagipun, memang gemari indoor shoot.
    ikut situasi dan permintaan jer..

  14. RnZ Photo Jb says:

    Salam 2010…
    Muda lagi bro…byk yg boleh dicapai…gila2 tak ganggu org lain tak pe…yg penting jadi diri sendiri & selesa dgn diri sendiri kan,kan

  15. schoepentoeter says:

    Salam..
    Selamat Hari Lahir dude.. May Allah memakbulkan apa saja hajat dihati tu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s