Akad Nikah – Mujahid & Hamizah (Jitra)

Posted: 16 December, 2009 in Uncategorized

ni beberapa pics yang aku shoot time malam akad nikah … agak ramai juga family & penduduk kampung yang datang malam tu … malam tu angin bertiup sangat kuat & best … lama tak rasa relax dekat kampung macam ni … release juga la tension ni sikit-sikit … biasa la, kerja mana yang tak tension kan? memang kuat angin malam tu … kedengaran daun-daun padi bergesel sesama sendiri … sejuk je …  tapi jauh di satu sudut ada ‘orang’ berpeluh sakan … hahaha

Comments
  1. rezaimar says:

    Cool bro, to mutet selamat pengantin baru … hehehe tanggung jawab

  2. andaQ says:

    wahhh..cantek laa..
    clean n clear jer..🙂
    ps : mane gmbr outdoor nie..mau tgk nie..😀

  3. ::: salam Maal Hijrah bro.. aahh dah abis dah assigment kat jitra [huhu]..
    ::: mcm biasa beauuutiful pictures.. lawa laa gambar vertical pengantin
    ::: tgh disolek. background hijau & cermin muka menjadi fokus kamera bro..
    ::: very nicee.. gambar last pengantin pegang bunga merah menyala tuh
    ::: cantik, kontras dgn baju gaun putih. uiih jari pengantin pekat dgn inai!

    ~🙂😀😉 lepas nih gambar bersanding pula.. eh ada gambar outdoor ke? mana?

  4. en_me says:

    vah vah vah.. nice wedding picturess bro.. sonoknyerr kawenn kannns.. ehehe

  5. Peq Garage says:

    salam maal hijrah..

    huh.. superb r.. mesti tgn pon build in IS.. hehehe

    kene tunggu entry majlis sanding n outdoor ni..

  6. ezaiedinRIN says:

    minat komposisi gambar mekap tu,
    anything, all nice bro.
    wah 6 jam, straight drive..
    kena rehat bro., kalau mengantuk..

  7. zuwairiaiman says:

    selamat pengantin baru.. semoga sejahtera selalu

  8. haih ~ besh nya jd pengantin . gambo superb as owez . mesti nya susana kampung camni lebih aman damai dari KL ~ kipidap buddy =)

  9. Zara~AB says:

    lama tak drop by ur blog nie fareast! wow, utara lak!

  10. salam bro
    wah, jauh jln!

    cuti skola ni ta gi mne2 pun
    ayh bz keje
    plus tusyen lg
    mmg xsempat
    lg 2 minggu plak da nak naik skola
    sedey *sob,sob

    btw,
    nak tye ckit bley
    apa function liquify dlm fotoshop?

  11. Hasrizal says:

    apsal muker pengantin laki tuh cuak semacam jer nak akad nikah tuh??kuikui

  12. nice bebeh

    sharp giler gmb2 ko

    huhu

  13. azurachan says:

    Cantik kasyut.. hehe.

  14. fiziskandarz says:

    perrrrkghhh gamba sumerzz sharp + vibrant! i like! i like! untung laa pengantin dapat photog handalan cam nihs.. btw happy new year [ hijrah + 2010 ]

  15. dayat says:

    mmg sharp gmbr hg,,huhu

  16. Iezah Azizam says:

    selamat pengantin baru pengantin…..
    amboiii merahnya inai… cantik gambar…🙂

  17. nazwal says:

    weehh bro…u got great clean shot and editing…just luv the way it is.Continue to berkarya.

  18. bende yg kt selendang yg kt kepala tu kerongsang besar ke mcm klip rambut??? thinking of wearing it for annual dinner. =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s