teaser – mujahid & hamizah

Posted: 15 December, 2009 in Uncategorized

Perjalanan ke Jitra betul-betul mencabar level aku sebagai pemandu … 6 jam driving? wth! nak patah pinggang aku dibuatnya … aku bertolak dari KL around 9 pm dan ditemani hujan renyai-renyai dan mulut bising member aku si KG … aku jejak dekat hotel darul aman around 3.30 am … kami disambut pengantin lelaki yang muka mamai menunggu kedatangan kami …

Pic atas ni intro dulu sebab sampai skang aku terasa penat travel ke Kedah … nak edit tak ader mood lagi … heh~! minggu ni aku layan shoot belah pengantin lelaki dekat Bangi, Selangor.

p/s: kan best pekena massage & spa time ni …

Comments
  1. andaQ says:

    haaa..
    ko pon cpt2 up..
    mau tgk hasilnya..๐Ÿ˜€

  2. andaQ says:

    bile nk g tmrloh tue??job??
    roger2 la ekk..

  3. andaQ says:

    kerdau tu adela dlm 15min dr umah aku..xjauh mane pon..
    umah aku kt bandar btol..so kalo ko singgah bandar tmloh..bgtaula..
    paya laman tu xtau plak aku ktne..huhuh

  4. Peq Garage says:

    wah.. bace cerite pon da terase camne thp penat tu.. hav a good rest ya..

  5. dayat says:

    salam bro..thanks sudi lawat blogspot aku..upload la gmbr slps intronya..huhu

  6. syuksharkawi says:

    naissss…simple mengancam

    bila bila saja beb nk lepak

  7. dila says:

    Ni baru mukadimmah erk east?
    Up lagi….mesti best ni

  8. Iezah Azizam says:

    hehehehe minggu ni akak lak ke kedah… x sabo rasanya nak balik kedah… padi menghijau ke? musti cantik pemandangan dia kan? bestnyaaaa………
    penat2 pun berbaloi hasilnya kan?๐Ÿ™‚

  9. ::: askm fareast [huhu] amboii lawa teaser ni.. ingatkan workstation bro,
    ::: rupa2nya meja makeup pengantin yeh? [huhu] tinggi gak bro amik gambar.
    ::: panjat kerusi ke ni? but very2 nice, aku pon sukee idea amik dari atas
    ::: atau dari bawah, menarik. bro nih rajin tul jejalan, dari kuching hingga
    ::: ke jitra kedah.. semoga berjaya dlm sesi fotografi di majlis tersebut..
    ~ salam Maal Hijrah Awal Muharram 1431hijrah..๐Ÿ˜‰

  10. cak says:

    laaa…hang tak tau ka. takkan sani tak habaq kot kat hang..hehe (ada mcm org utara tak?).

    >> klu ada outdoor ktrg roger. tgk pengantin mcmana. nk buat ari tu tak sempat..hehe.

  11. GLizZY says:

    ~ Jgn lambat2 update, x sabar nk tgk full entry..
    (,”) Merci..

  12. en_me says:

    masyukkk tewww.. ehehe

  13. baayah says:

    nasib baik la kedah br lps abis gelombang banjir…:)

  14. aSk says:

    salam maal hijrah…
    tak sabar nak tgk full entry๐Ÿ™‚

  15. Ushar says:

    Dah mai Kedah, awat tak hello…..Dah lalu SP dah tu….tak patut…tak patut……

  16. tutcute says:

    rajin ke sana ke mari. bagus๐Ÿ™‚
    musti lawa pics tu nnti… huhu

    re : ye mmg rubik’s cube itu ada banyak.agak menchabar juga. haih…

  17. ikhwanmuda says:

    ni baru teaser dah 17 comments. perghhhh… kalo up foto penuh, mau beratus-ratus komen nih, huhu. moh ke tmloh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s