oit orang utara!

Posted: 10 December, 2009 in Uncategorized

aku tengah kemas barang sikit² untuk aku travel esok ke Kedah … lebih tepat aku ke Jitra … hopefully padi menghijau … ok sket nak shoot outdoor … jangan panas sangat macam hari tu dah la … basah kuyup aku … hehe … Insyallah bertolak pukul 3 ptg seperti dirancang … gadget aku bawa lebih sket … tak payah aku kerap sangat nak tukar lens … badan terasa letih lagi balik dari Kuching tapi job kat kedah kena settle kan juga …hope aku dapat buat yang terbaik … weekend kamu macam mana?

p/s: gambar tak ada kena mengena dengan cerita …

Comments
  1. senseizam says:

    ~ cuaca di kedah la nie mmg panas.
    ~ sawah masih menghijau,org belum ambik padi lg
    ~ sekian kaji cuaca🙂

  2. ahmad asmar says:

    salam.. bro, jom outing, kat msjid zahir 12 hari bulan ni. bbdak photoschool wat ha. aku ikut ja. hehehhe

  3. snappshooter says:

    jitra ke??
    nusantarian punya tempat tu..
    contact la..
    nusantarian.fotopages.com (wakaz)

    kenal kot? otai gak, xkn xkenal kan

  4. andaQ says:

    style la pic beruk tue..
    suke aku..🙂

  5. dila says:

    alahai comeynya East
    baby lagi nih

    nak gi kedah ka
    Masyuk;-)

  6. ariegaban says:

    wei fareast. aku dok cari2 lam sini nofon hang.
    dah mai jitra tue, aku pun mau balik jitra. tengok anak.
    kalo tak buleh kontek hang dah nie.
    malam zul otopan pun mau turun mai..

    haiya.

  7. ezaiedinRIN says:

    selamat bertugas di kedah bro..
    memang cuaca di belah utara takda hujan waktu ni..

  8. abby says:

    semoga x panas kat sana.
    huhu…
    comeynye org utan buat rambut spike.
    hihihi…
    semoga happy slalu bro.

  9. fiziskandarz says:

    alolololo.. cummelnyer gamba! anyways have a great trip to kedah! and hope u had a great weather there and share some pix!!😀 nak tgk! nak tgk!

  10. fiziskandarz says:

    alolololo.. cummelnyer gamba! anyways have a great trip to kedah! and hope u had a great weather there and share some pix!!😀 nak tgk! nak tgk!🙂

  11. cak says:

    padi menghijau ke menguning..??

  12. salam🙂
    bro, mcm mne life?
    ok?
    da kawen blom?
    hehe🙂

    da lme xvisit page ni
    ntah da brape ratus bro pye post da miss
    bz sgt la
    da la thn dpn nak spm
    cuak!

    btw,
    binatang tu chumel!🙂

  13. aku ingat ko nk shoot monyet ni kt utara, hahhaa😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s