hakimi

Posted: 9 December, 2009 in Uncategorized

sorang lagi member sekolah aku menamatkan zaman bujang … congratz kimi … pic satu je … hehe … sebab aku bukan OP utk wedding tu😛

pagi tadi aku bersiap-siap nak ke Kuching … seawal jam 4.30 pagi aku berangkat ke airport … banyak keje nak kena siapkan dekat sana … balik dari Kuching, aku akan ke Kedah hujung minggu … ada wedding kena attend & shoot … hope perjalanan aku dipermudahkanNya …

p/s: lagi 4 jam nak tunggu flight aku ke kl … bos oldtown dah usha aku mcm aku tak ada duit … kimeks!

Comments
  1. yang pasti dia org melayu…..

  2. baayah says:

    seronok ke gi kuching?
    InsyaAllah, thn dpn akak pn akan cuti2 ke kuching….😉

  3. azurachan says:

    Apa agenda di Kuching?
    Bagi sidekick sket kat Boss Oldtown tu. hehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s