mabul island – ter makbul kah?

Posted: 30 November, 2009 in Uncategorized

Mabul island this coming april … photoshoot orang-orang pulau … ada task kena settle dekat sana … long journey but sure it’s lodsa fun! comrades semua, jom! =)

Comments
  1. ecah says:

    huhuhu.. tiket nak kena book bile?

  2. wannsscfs says:

    Huh..mcm menarik bunyiknyer tue…nak ikut boley? roger kat aku ek…

  3. helmiyani says:

    waaa.. amik gambar kat pulau?bleh wat ala ala hawaian gitewww…

  4. attiesya says:

    wahh.. menarik tuuuu..

  5. saNi says:

    : hmm kene puLau ? ehehahe task baek nyer tuh..cam task force La kirenye…gud… gud boy..

  6. MANA LAGI WEI??? TAK KAN SATU JER???
    WEI.. JEMPUT DATANG UMAH MAK AKU.. NAK DATANG ROGER AKU..
    BLEY AMBIK GAMBAR SEKALI…

    Sekapur sireh seulas pinang,semekar senyuman seikhlas hati,
    Dengan penuh rasa kesyukuran saya menjemput tuan/puan sekeluarga
    hadir kemajlis Walimatul Urus adik perempuan saya
    pada hari AHAD 13 Disember 2009 Bersamaan 26 Zulhijjah 1430h.
    semoga dengan kehadiran Tuan/Puan memeriahkan lagi suasana dan
    mengeratkan lagi ukhwah yang terbina..Insyaallah Amin

  7. ezaiedinRIN says:

    ya bro, bonggol 2 je yang nampak kat puncak tu.
    yang dulu ada bentuk muka, dan habis runtuh dikerjakan
    oleh kilang simen..

    best job nanti nih, bro..

  8. snappshooter says:

    amboi jauhnyeee.
    task ape tu bro..

  9. abby says:

    re:xtau plak abby photographer tu pakai fish eye ke ape.
    hehe….
    bro uploadla lg.
    mabul island tu ktne?

  10. andaQ says:

    bro! aku nk ikot! bleh???🙂

  11. schoepentoeter says:

    menarik..🙂
    takkan sekeping jaa..🙂

  12. cak says:

    woah…mabul. pasti termakbul bro.

    >>blh sgt bro nj suh jd model. komisyen kasi kat gua ya..hehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s