adeh! i hate monday!

Posted: 29 November, 2009 in Uncategorized

btol weekend aku dah tak ada activity … nak rest kat rumah je … sebab weekdays giler babs bz … so weekend ni kita bergambar dgn model mini cooper ni … haha … bosan wei … macam mana cuti raya qurban kamu?

p/s: saper la suka dengan mini cooper ni?😛

p/s: Celcom aku masih tak boleh guna … demmit!

Comments
  1. Peq Garage says:

    hohoho.. kiutye encik mini cooper tu…

    p/s: weekend utk berehat.. tp berehat dgn petik shutter gak ea? hee.. ;P

  2. attiesya says:

    i also hate mondays.. lebih2 lagi bila dah cuti lebih dari 2 hari.. huhuhu..

  3. ecah says:

    hohoho..i love monday..coz boss selalu takde..jadi leh dtg lambat..hikhikhik

  4. baayah says:

    salam aidil adha dr akak……😉
    wow, seronoknya nk travel seluruh semenanjung malaysia……
    naik mini cooper ke?

  5. peijan says:

    aku suka sgn mini cooper.. tp aku tak sesuai bwk.. sbb badan aku besar la.. huhu sbb tua ku beli myvi jek..🙂

  6. andaQ says:

    rehatkan diri puas2 waktu hujung mggu.
    cover blik penat weekdays tu.🙂

  7. idida says:

    sib baik kitorg cuti smlm…hehe

  8. helmiyani says:

    hari senin mmg ramai yg tak suka.. nak bangun pagi pun liat!
    ehehhehe.
    suka la gambar mini cooper tu.ada kelas beb!

  9. saNi says:

    : i Like mini cooper.,.n ur mini cooper membuatkan jiwa ini memberontak ingin mengecapi untuk mendapatkan mini cooper yg reaL satu ari nanti…tapi nak yg modeL punye pon ok gak…ehheeh

  10. azurachan says:

    I hate Monday but I like Mini Cooper.
    (apa kaitan… ahaha)

  11. ::: salam aidiladha bro [huhu] belum terlambat lagi kot..
    ::: yg penting bro kenalah rest byk2.. hari tu kan tak
    ::: sihat sbb byk keje & stress? manja2kan diri bro [huhu]
    ::: aihh sapalaa yg idam mini cooper ni? [hehe] tuan badan
    ::: takkan tak tau kot? aku ada gambar mini cooper abg ipar
    ::: aku punyer special edition ada pintu di bonet belakang..
    ::: aku tak berani bawak sbb harga mahal giler, tak mampu
    ::: den nak bayar kalo calar sikit [huhu].. interior mmg
    ::: superb, lampu mcm dlm flight jer, dashboard bulat,
    ::: kuasa turbo booster mmg menakutkan [haha] takut naik
    ::: kereta ni.. tak best ialah sbb dia sporty, so agak
    ::: rendah sikit, lalu kat bumper, mesti terseret gak..
    ::: [p/s] hate mondays, love fridays & holidays [hehehe]..

    ~ Salam Maal Hijrah 1431 bro.. bykkan rest!!!😀

  12. saya sgt suka mini cooper!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s