12

Posted: 26 November, 2009 in Uncategorized

Salam hari raya haji buat semua member² & family terdekat …

bulan 12 bulan paling sibuk untuk aku … aku akan travel 56 sites seluruh semenanjung Malaysia untuk installation satellite … bulan 12 juga aku ke Jitra ada wedding photoshoot … dan kemungkinan besar aku je thailand untuk program street photography … harap bulan 12 kamu lebih baik dari aku … hehe …

ps: gambar tiada kena mengena dengan cerita … itu la Yol (sifoo aku)

Comments
  1. huyo bestnya aktiviti kamu

  2. ecah says:

    wah.. ni mmg da kompem ke trip ke siam? huhuhu… ngah timbang2 lagi ni..

  3. attiesya says:

    selamat hari raya aidiladha.. dan selamat menempuh kerja2 di hujung tahun ini..

  4. lady gaga says:

    all the best for december.
    happy birthday in advance too.
    take care.

  5. andaQ says:

    salam aidiladha..
    mau join street photo kt thai tu!😀

  6. azurachan says:

    Selamat Hari Raya Aidiladha.
    Rezeki penghujung tahun..

  7. mmm….bgus tu…melancong skali….lagi byk berjalan…g luas pemandangan…heheheh

  8. cak says:

    wooott…street kat thailand. thorrbaeekk tu weh.

    err..nak ikut blh.

  9. rahami says:

    thailand bulan 12 bro..
    aku pn maybe ke sane jalan2 amik street gak ..
    ko kat mane thailand.?

  10. sifoo kamu ni xreti maen bola lor, ekeke ;P

  11. aku xdpt pun pix ni beb?? hahaha!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s