maximus – gegar generasiku at angkasapuri

Posted: 3 November, 2009 in Uncategorized

Hujan mengiringi sesi soundcheck tengah hari  tu … sejuk … keadaan Padang Semarak masih lengang, tidak ada kelibat manusia lagi kelihatan … show start lebih kurang pkl 8 malam … ada 2 bands yang tengah buat soundcheck … artist yang bakal buat show malam tu :

  1. Pesawat
  2. Maximus
  3. Paper Plain Persuit
  4. Aizat
  5. Ana Raffali
  6. Aisunam
  7. Estranged
  8. One Nation Emcee
  9. Bunkface
  10. Azlan & The Typewriter

Mata melirik jam … yeah! 5 min lagi bakal start … orang ramai mula memenuhkan bahagian tengah padang …

muzik bergema … aku rindukan suasana ni ….

Note : jumpa Cak dengan Sani

Comments
  1. Iezah Azizam says:

    sure best konsert ni….
    artis pun cam best2 je….
    tp suasana lembap tu x x best tu….

  2. andaQ says:

    wah..sgt bez!
    band pon bez2 jer..menarik!🙂

  3. ezaiedinRIN says:

    selingan muzik pasti up kan mood shooting
    time tu bro.,
    mantap hasil dirakamkan..
    penuh kreativiti, moment.. babak artis dan persembahan.
    karya beremosi seni ni.. nice bro.

  4. cak says:

    waaaahh…dah up dah.

    hehe..aku punya belum lg kot. nk follow ko gi backstage segan la pulok, dh la pakcik polis tu ushar aku ngan muka takburnya.

    gambar mijiero tu best. err..mijiero kan?

  5. aie says:

    sampai ati hang tak ajak aku mok

  6. saNi says:

    uhuu nice bro…nak try mcm anda nye picha tak jadi La…by the way picha kat BLog tu kat bukit ampang…jom…

  7. azurachan says:

    Saya suka Pesawat!

  8. baayah says:

    mesti gamat konsert ni kn………
    ditambah plk dgn cuaca yg sejuk……..

  9. ecah says:

    sume best.. weekend ni jom.. i da roger sume ahli..mcm ada persetujuan..

  10. huh . layan konsert plop . tak ngajak . masuk backstage lagih . jelez . hehe . kewl shot bro =)

  11. kurang layan group baru2 ni. hati masih lagi pada rock kapak……

    Entryku kali ini

    Buah kuini di atas meja
    Letak bersama si buah mangga
    Mainan bukan untuk si kecil sahaja
    Yang besar panjang nak merasa juga

  12. cak says:

    bro..gua pon dh up..mari2.

    hehe…

  13. memang gempak la!!best giler dpt shoot pic2 ni!!nak tanye pakai lense ape time ni ek?

  14. ::: salam en.fareast.. [huhu] lawaaa laa gambar2 bro kat sini.. semuanya aku sukeee..
    ::: aku belum berpeluang ke konsert terbuka sebegini, biasanya aku ke tempat tertutup
    ::: & formal ajer tapi keinginan utk konsert spt ini sentiasa ada.. apatah lagi byk
    ::: artis kegemaran aku ada kat konsert nih.. msti best giler.. itu bezanya tgk di tv
    ::: & tgk live.. sgt mengujakan! [huhu] mmg rock leerr kau fareast.. best!
    ~ keep on shooting bro!😀

  15. KNP KAU TAK BAGITAU AKU???
    AKU SUKA MAXIMUS LOR….
    UWAAAAAAA MELEPAS AKU

  16. haniframli says:

    da la dpt shot depan2…arghhhhh~~~

  17. aku vote gmbr no 2…
    aku suke shot tu…

  18. fiziskandarz says:

    wahhhhhh rawknyer!! kill kill kill!! die die die!!😀

  19. schoepentoeter says:

    Best2… nanti kalao ada rezeki balik KL mau ikut.. bley?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s