nasib ditangan sendiri, takdir ditangan Ilahi

Posted: 27 October, 2009 in Uncategorized

tajuk entry nak gempak … yup! weekend lepas aku dengan member² bangi main paintball somewhere dekat tasik idaman bangi … lagi sekali stamina aku diuji pagi² ahad macam ni … penat skytrex minggu lepas pun tak hilang lagi … seramai 15 orang rata-ratanya first time bermain paintball … walaupun penat semua orang puas hati … tunggukan saja video yang di edit nanti ya😉

note : peace no war

Comments
  1. idida says:

    cuba ko ajak syakir bob…mesti pancit punya…hahahaha

  2. kalau dah sampai bertanda badan.. aku sanggup tak main menatang ni…

  3. maya amir says:

    sampai gutu kene tembak..

  4. cak says:

    woih..berbirat jugak klu kena tembak ya. aku tak penah main lg..lain kali ajak aku gak weh.

  5. aie says:

    mok, sniper rifle gua kat dalam gobok tu dah berhabuk. so baik lu ajak gua turun perang sama dalam next war. gua tahu pihak lu mmg in need of a sharpshooter like me.

    boleh la gua perasan macam berjuang untuk negara masa bertempur nanti.

    peace y’all. make love, not bombs

  6. Perambat says:

    sakit oo…tapi fun!

  7. andaQ says:

    uikss…
    aku suke game nie!
    tp xpenah ade pluang nk maen.
    huhu

  8. best dowh men bende alah ni…
    especially bile dpt tembak orang…
    mmg feel abes!!!

  9. aiseh, bitar jugak kena belakang ye bro

  10. bitar pulak….birat daaa

  11. Iezah Azizam says:

    uishhhh sakit gak ye main paintball ni…..
    adeh laaaa…..siap merah2 lg bdn tu… mesti pedih tuuu

  12. saNi says:

    giLe kooL bro..aduh..LAma dah tak men nie..syok gak…mengisi masa LApanag ehhehe..bro..yg skytrex tu kat ner?

  13. haniframli says:

    aku kna kt leher..hbis org tduh aku kena luv bite..haram tol

  14. GLizZY says:

    ~ Hoho, entah bila laa agaknya aku dpt main game yg penuh dgn strategi ni..
    (,”) Merci..

  15. baayah says:

    la, sampai ada kesan kt badan kena tembak…….
    bahaya gak game paintball ni ye…..

  16. uikssssssss…. tak berani la aku.. seriau tengok kelukaan tu..
    kalau kena kat muka lagi haru…
    dah la aku ni tak lawa maupun ensem.. wakakakakakaka

  17. fiziskandarz says:

    fuiyoohhh gamba adalah seperti citer bukit kepong! besh besh besh😀 i like! i like!

  18. zh says:

    sakit tu weh kena kat badan,…..!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s