Skytrex

Posted: 21 October, 2009 in Uncategorized

berani tak berani buat aktiviti ni? aku serious shit la memang gayat … pantang kena cabar pula, memang aku buat la aktiviti ni … baru-baru ni aku pergi dengan member-member seramai 15 orang … memang best! tak caya? tengok video … dalam video ni, member aku tak lepas naik platform dekat pokok tu … hahaha … Arrghhhhh! Fak! Fak! Fak! Fak! hahahahah😀 enjoy!


p/s: malam ni aku berangkat ke Jerantut, Pahang –> esok Labis, Johor –> lusa Mersing, Johor … long journey!

Comments
  1. ni yang dekat bukit cherakah tu ek?

  2. dirah says:

    member u tu sebijik muka u! hahahhaha.

    aaaaaaa f***! f***! f***! f***! f***!

  3. andaQ says:

    menarik tue..sgt best akviti camtu..🙂

  4. azurachan says:

    Gih gih gih.. yang ini memang berani kerana benar.. hahaa. =)

  5. helmiyani says:

    saya zaman muda2 jek buat aktiviti gini.. skang tidak lagi!! hehehh…

  6. k rose says:

    hahhaha.. lwk aar bob.. fak fak

  7. maya amir says:

    wakakaka..takleh tahan bro.. tak lepas..

  8. maya amir says:

    eh..tapi percubaan berani tu bro.. tahniah..tahniah…;D

  9. Ko takut pasal gayat ke pasal ko berat bob?

    htpp://syakirzainol.blogspot.com

  10. yaR-t says:

    satu percubaan yg sangat beraniiee….wah pasni jalan jauh eik…hati2 di jln raya yer🙂

  11. haniframli says:

    cmne jrney ko?? pasney try bungee jumpng lak taw heheheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s