Noraini & Muzhaffar – Kuantan Pahang

Posted: 14 October, 2009 in Uncategorized

hasil dikuantan tempoh hari bersama Botak & Aie … aku nak retire jadi wedding photographer … letih bai … balik KL tido je sepanjang jammed … setakat ni weekend aku dipenuhi activity … boleh aku rest sekejap?

Advertisements
Comments
  1. rara says:

    cepatnye u give up

  2. wannsscfs says:

    marbeles….tuelaaa ko…tak dtg umah aku..ecah pon wat open house gak time tuh….

  3. cak says:

    bengong..apahal plk malu2 wei. hahaha..

    portraiture tu best. yg lain2 pong best jgk.

    >>tu gmbr lama dh bro. skrg dh lama tak buat xtiviti menjalan2. skrg menjalan2 setempat saje.

  4. rest kejap je oke . bukan semua org leh jd wedding photog yg berbakat seperti anda =)

    * teringin pistol belon jugak ye ~

  5. azurachan says:

    Don’t give up..
    Itulah rezeki namanya..
    Work smart! =)

  6. andaQ says:

    shoot tentera tu..
    good2..
    tp jgn give up la bro..
    amik masa utk rehat.. πŸ™‚

  7. apa cer? nampak macam tali kuning tu jer…
    sudah tukar ka???? bagus ler dah shoot wedding…
    amacam??? penat kan??? hehehehehe kenalah dengan regenyer kan…

  8. re: wuu..sume nikonians.wiken?ko g uitm?..nk join..haha

  9. baayah says:

    cantik sekali gambar2 ni…
    pasti pengantin berpuas hati ya amat….. πŸ™‚

  10. syuk says:

    dia acah ja nk give up
    jgn kasik dia give up,korang kt luar cepat2 booking lagi
    hahahaha

  11. shot da mantap tp nk retire??? aiiyyoooo……mentang2 nk lamar anak jutawan πŸ˜›

    blog alimp aku pun xpasti…blum siap lg kot mcm aku pnye..

  12. Woohooo.. Sharp and clear suma2 gmbr. Awesome shots!!! πŸ™‚

    p.s.: Tak yah la sampai retire kot. Rest kejap sudah la, hehe.. ;p

    re: I bz la almost everyweek ada job this month. Kalau takde job pon mcm malas2 sket plak nak update fp tu. πŸ˜€

  13. woo~
    mcm biasa;
    nice pix!

    bro,
    deepavali vanakkam!
    meh r turun b.caves

    p/s : hapdated my fp

  14. Juan says:

    Gambar wedding yg menarik… Keep it up!!

  15. taufiq says:

    fareast dan konco konconya memang hero dalam wedding fotografi.
    smart ni weh!

  16. satu cover-up yg cukup hebat drpd bob… kpd yg tidak mengetahui pasti beranggapan alasan bob utk retire dari wedding photography adalah krn penat… tetapi asbab sebenarnya ialah rampasan kuasa bob di Teliti Satellite sedang berjalan lancar! Manager kini sudah disingkirkan dan tiba ketikanya bob akan naik takhta… hanya sedikit masa saja lg, selepas itu pasti blog ini akan sepi…

    http://syakirzainol.blogspot.com

  17. lydiarayyan says:

    theseeee are soooow shannnnteekkkkk~~~!!!

  18. fiziskandarz says:

    waahhhhh kesemua gamba adalah sungguh hebat sekalik i like!! i like!! πŸ˜€ also selamat pengantin baru kepada pasangan. sama cantik + sama padan πŸ™‚

  19. dilabangi says:

    Wah east shoot wedding erk
    berseh putih clear
    suka tengok semua PHotoq…

    business leh berkembang cam ni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s