penky mary jane & chris pereira

Posted: 1 October, 2009 in Uncategorized

for the 1st time aku shoot pic wedding selain wedding melayu … agak berlainan sedikit cara mereka meraikan nya … ini la hasil serba sedikit sebelum diproses sepenuhnya dan diserahkan kepada empunya … layankan … cuaca pagi itu agak mendung … tapi kerja kena diteruskan … kedatangan aku disambut both family dengan hati terbuka … psssttt … chicks stewardess air asia ramai woooo … hehe


note : thanks botak untuk 80-200mm 2.8 itu … aku amat mengagumi lens itu … bila nak jual kat aku? hehe

Comments
  1. cik ecah says:

    wohooo~ best babe..

  2. dilla says:

    East
    cunnya………
    apa perasaan bila masuk church ni? hehhehehe! Tak gabrah ke?
    pengantin lawo siot
    paling tak tahan yang BOKeh TU HAH

  3. haniframli says:

    5th pix tu best la beb..sgt mengujakan aku la bro!! bile lak aku nk dpt chance ney~

  4. apple says:

    thanks! pic sini cantik2 ar

  5. cak says:

    uuuu…job best. tahniah utk anda. semoga terus maju jaya berjaya2.

    >>dh kt kl. duit raya, byk sangat la beb..yg abes.

  6. andaQ says:

    fulamakkk..
    beznye..
    cantek2..trbaek la bro..πŸ˜€

  7. aie says:

    wuhuu hebat la abam….

  8. big momma says:

    gmbar cantik2..

    selamat hari raya..

  9. owh giler ah . peluang camni tak selalu ada . dan chicks-chicks sgt hot ~

  10. baayah says:

    kira satu pengalaman berharga ni, shoot wedding dlm church….
    cantik pic pengantin dlm kereta tu……nampak klasik dan unik…:)

  11. azurachan says:

    Woo.. I like the 5th pic.
    Teniah!

  12. gmbr dlm kete tu feberet aku…
    no doubt about it…

  13. fauzi-maya says:

    best best…caiyukk!! :))

  14. ::: salam fareast.. wahhh nih gambar2 tugasan kat KK yeh? cepat tul update..
    ::: lawa2 shots bro esp. yg mcm warp zooming & jugak gambar bro yg 1st tuh..
    ::: [hehehe] nih dah mcm menyahut seruan kempen 1Malaysia dah nih.. good job bro.
    ::: [re]: saya tak ke mana2, dok rumah JB jer, parents ada datang jap ke JB tido
    ::: kat rumah, then ada marhaban rumah ke rumah di area rumah saya, kenalah buat
    ::: open house bagi ‘cleansing’ skit aura rumah [hehehe].. skrg nih tgh mood malas
    ::: ler bro, nanti2 bila saya agak lapang skit, saya upload gambar2 saya di Melaka.
    ~ Salam Syawal broπŸ˜‰πŸ˜€πŸ™‚

  15. Bila tah nak dpt wedding job selain malay ni. Sure best kan.πŸ™‚

    re: Heheheh, upload sket2 je pic job tu. The rest kat website nnt kot.

  16. reyanz says:

    wah.. hehehe… menarik…

  17. JEMPUTAN MAJLIS RUMAH TERBUKA LITTLESTARS STUDIO PHOTOGRAPHY

    Dengan penuh kesyukuran kami ingin menjemput Tuan/Puan sekeluarga hadir kemajlis rumah terbuka kami pada hari Ahad 11Okt2009 Bersamaan 21 Syawal 1430h
    bertempat di No 58,Jalan BSE 4/22,Bandar Seri Ehsan,42700 Banting Selangor..

    Aturcara Majlis : 2pm – 7pm

  18. helmiyani says:

    sonok jadi photographer niπŸ™‚ macam pengalaman dapat kumpul.. bukan senang nak rakamkan suasana wedding non malays niπŸ™‚

  19. syuk says:

    mmg makin hebat kawan ku bernama fareast (nama matsaleh ni)
    boleh belajar nih

  20. arm says:

    moment yg menarik bro… gambar semua cun belaka.

  21. wuhuuu

    cantik weh

    best je kan de pengalaman amik gmb kt church

  22. k.e.r.i. says:

    muka dia besor sekali.
    huhu.

    good job bro.

  23. uhh wedding kat church!! nice one! =]

  24. DECIPHER says:

    woohooo nice wan! yg Penky in the car tu my fav!!!
    hey bob ada masa check out http://www.flickr.com/photos/22473236@N04/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s