pre wedding – Penky & Chris

Posted: 27 September, 2009 in Uncategorized

kalau majlis orang melayu terkenal dengan adat mereka, tak jauh berbeza dengan kaum Punjabi meraikan nya … seperti adat melayu ada malam berinai, begitu juga mereka … diserikan dengan bunga api dan diiringi melodi bangra membuatkan majlis berinai meriah … ramai juga saudara mara belah perempuan yang hadir … tak lupa aku sedekahkan al-fatihah pada malam itu kepada salah seorang saudara sebelah pengantin perempuan yang pergi ke rahmatullah … al-fatihah … aku dah cakapkan, keturunan belah perempuan memang multi culture … semua agama dan kaum ada🙂 baru 1 Malaysia! haha …  alhamdulillah malam berinai success untuk aku malam tu😉 jumpa di entry wedding … untill then, take care …


Foot note : nak chow dulu … aku nak sambung shoot wedding kat roof top semula  … tadi sakit perut, balik bilik jap … sempat juga type blog ni … hihi

Comments
  1. Abah Along says:

    hahahaha…..dah nak mula keje faihh……hahahah baguih le tu……seronok keraya kali ni…..tak ada gambo raya ke…….

    ok le…jumpa lagi…….

    dr abah along@Bidor.

  2. fareezkario says:

    nak tgk gbr lam church tu..mesti gempak seyh..

    raya aku cam bese je..da besar panjang ni feel makin kurang plak..hehe

    x taula tahun depan..bl nak lepak cr subject?

  3. fiziskandarz says:

    wahhh interesting nyer dapat experience urself to capture different tradition + culture!! i like! i like!! anyways selamat hari raya ailfitri bro. mohon maaf zahir + batin ok🙂

  4. cik ecah says:

    cepat balik… beraya sama saya..

  5. uhhh..mesti best neh! xsabar tunggu =]

  6. k.e.r.i. says:

    gila meriah, shoot sampai KK yaww.

    re : raya tahun ni agak bz. tapi best.

  7. Finally fotopages updated, hahahha.. Selamat hari raya fareast!!🙂

  8. aie says:

    caya laa bang!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s