updates

Posted: 26 September, 2009 in Uncategorized

now aku dekat Kota Kinabalu handle wedding dekat sini … hopefully tomorrow semua ok … agak nervous 1st time shoot wedding di church … banyak aku study especially tatatertib di dalam church … agak excited dengan job ni but at the same time nervous sket๐Ÿ˜› doakan aku ok-ok je dekat sini … now dah pkl 1.05 pagi … berbekalkan sampoerna 3 batang ni, aku akan update pasal aku dekat sini … actually wedding kali ni mix up dengan pelbagai culture … sebelah pengantin perempuan dari Singh & Chinese … sebelah lelaki dari Indian & Chinese … pelik tapi menarik! so macam-macam la aku study culture dia orang berkahwin … tunggu je la update k?๐Ÿ˜‰

tadi text one of my friend, feeda … today is her birthday … ‘Happy Birthday to u’ even tadi dah wished … hehe … may Allah always bless u & your family … pejam celik pejam celik melangkah kita semua dari tahun ke tahun … dalam tak sedar … banyak perkara aku nak kejar sampai tercicir benda-benda penting dekat belakang … haih! i need PA la one day … hehe๐Ÿ˜›

aku dapat bayangkan kerja menimbun masuk kerja nanti … 6 projects perlu di settle kan sebelum bulan 12 … dari paperwork sampai implementation aku kena pastikan semua berjalan lancar … siapa kata jadi Project Manager senang? wakkk luuu … haha

ok la, sampoerna pun dah abis … idea dah kering … jumpa dilain kali๐Ÿ˜‰


Note : Masih dalam mood makan kuah kacang & roti jala … hehe

Comments
  1. kak dilla says:

    insyaallah east
    Coming soon
    tunggu umah siap (tgh buat reno lor ning)

    ** Shuntek star tu east

  2. Harap2 kerja sempurna dengan ilham Sampoerna
    or can feel lucky riding camel
    or when you are done smoke duhill
    Those below 18 dont try this at home,,,,Amaran kerajaan

  3. nur says:

    salam Faiz,

    selamat hari raya idilfitri buat faiz dan teman2…tak balik kg ke raya
    tahun ni?

  4. Di Singapura suasana beraya tah semeriah d Malaysia………….Malaysia boleh segala2nya.

  5. ::: wahhh sibuknyer dia, abis raya terus pi KK plak..
    ::: sonok gak ye keje mcm bro nih, berjalan sakan ajer
    ::: [huhu] mmg betul bro, kita nih masih dlm mood raya
    ::: lagi, bagi saya kalo boleh biarlah selama2nyer raya
    ::: [hehehe] melampau plak yee.. yelaa sbb malas plak
    ::: nak drive sorang2 ke JB then masuk opis semula..
    ::: again you’re right bro, kita mmg perlukan PA, boleh
    ::: tolong2 sikit kita ringankan beban, walopon dulu
    ::: saya penah ada, cuma kesian plak kat dia sbb saya
    ::: muda sgt masa tuh, dia plak dah berumur.. tu yg saya
    ::: buat sendiri2 ajer, sampai kena tegur bos besar..
    ::: raya saya ok, meriah jugak esp. kat kampung melaka..
    ::: hopefully bro pon sama gak meriah & lebih meriah drpd
    ::: saya.. selamat bekerja, selamat berjaya dlm bidang bro..

    ~ Selamat Hari Raya Aidilfitri bro! maaf zahir batin..๐Ÿ˜€

  6. baayah says:

    salam fais…
    wah, seronoknya dh sampai ke KK plk ye…..
    hope semuanya berjalan dgn lancar…..๐Ÿ˜‰

  7. zh says:

    amboi dia sampai ke sabah bikin job haa~~ keke
    kerja di semenanjung berderet tuu~~~ selamat pulang nnt๐Ÿ™‚

    re: raya sy biasa saje…sederhana + best…=NICE~ ;p

  8. haniframli says:

    gila kentang beb..da merase ko eyh wedding cmney..bwk blk shot yg superb okay..aku menanti..hehe
    hmm mcm biase je rya..penuh dengan keserdahanaan..hehe..p perot aku mkin ke depan da la..cmne eyh nk buat bg slim blk?? de rahsie?? btw bro hve a fun n sfe jrney ok

  9. andaQ says:

    goodluck bro..
    mnantikan keje dr sane..๐Ÿ˜€

  10. Gee says:

    Salam…
    Wah dah sampai semporna yer…bestkan kat sana..tu pun klu u dapat ronda2 kat sana…Gee sempat 2 hari ke sipadan island..memang seronok…terutama bila dapat snap pemandangan kat sana..kan..kan..kan

  11. itu sampoerna kalau tak ada takleh ka bro…..kasi pelan-pelan la makan gula2 eh he he.

    Entryku kali ini

    Kampong halaman menggamit mesra
    Buat perantau yang jiwa tersiksa
    Kenangan Syawal masih terasa
    Meriah suasana gembira senantiasa

  12. zara7696 says:

    haf fun then! selamat hari raya maaf zahir dan batin? mokna bukak ke time raya ek?

  13. Juan says:

    Lawa Lightrail Star !!

  14. azurachan says:

    Hah.. I wish to go KK someday. hik hik
    Macam mana nak buat gambar api berbentuk2 tu?
    Cool!

    p/s: Raya daku agak hambar.. rujuk blog kalau nak tau sebabnya. muhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s