masih dalam mood …

Posted: 22 September, 2009 in Uncategorized

yosh! aku masih dalam mood raya and mood white room … hehe … so now aku dekat kuantan … beberapa urusan perlu disetelkan dekat sini🙂 so kepada warga kuantan or yang dekat dengan kuantan, moh kita ke kemaman kopitiam malam ni … hehe … mokna pekena sata dgn sotong goreng tepung sepam dua petang ni duluuuuuu😛


Note : jumaat ni nak ke KK pula …

Comments
  1. aie says:

    jangan dikenang white room yang sudah

    hahaha

  2. lady gaga says:

    quote beberapa urusan perlu disetelkan dekat sini unquote

    selamat lah semuanya ya! peace!

  3. reyanz says:

    Hehehe.. Wah.. sedap tu pekena sotong n sata Hehehee… k brow… Selamat Hari Raya Aidilfitri
    Maaf Zahir Batin

  4. fareezkario says:

    weh..aku nak ekot ke kk..ade tiket lebih x?

    kuala kangsar ke kota kinabalu?

  5. ::: waahh masih dlm mood putih lagi ker? [hehehe] selamat hari raya bro!😀

  6. ariegaban says:

    wewit..white room hang di mana..
    aku bebila jalan2 mau lepak studio hang la..
    gempak..sambil pekena milo kosong – gila ganas minum milo kosong..hahaha…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s