from bangi to umbai

Posted: 9 September, 2009 in Uncategorized

masih cerita berbuka puasa … time berpuasa ni, ada je member-member terdekat ajak berbuka … kali ni aku dengan member-member Bangi ke Umbai, Melaka … perjalanan secara konvoi mengambil masa 45 minit ke tol Ayer Keroh … masih memegang rekod lama ketika belajar dekat Melaka dulu😛 haha …  ok berbalik kepada berbuka puasa tadi … destinasi kali ni di Restoran Parameswara Umbai Melaka jadi pilihan … seramai 15 orang  yang join … atas meja dah terhidang siakap 3 rasa, udang bakar, ikan bakar, pepahat, kepah, sotong goreng & macam-macam lagi … memang terliur juga la … kenyang! happening juga la malam tu … perut sesak bai … nak amik gambar pun mengah … demmit …

Nota Kaki : Tengok gambar makanan tu macam nak repeat je weekend ni😛

Comments
  1. punk5hitam says:

    pergh…bila masa la pulak parameswara bukak kedai ikan bakar ni…terkejut aku…

  2. fiziskandarz says:

    wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh besh nyer beshnyer buka puasa ikan bakar! huwaaaaaaaaaaaa!! nak!! nak!!

  3. ecah says:

    eh…mane bakal tunang? hahahhaha

  4. cak says:

    ha ah..mana??

    best je aku tgk korang. meriah.

  5. wahhh…
    aku mmg respek dgn keanjalan perut korang memenuhi kapasiti makanan yg masuk…
    respek gua beb!!!

  6. baayah says:

    kalo ke melaka mmg x sah kalo x singgah ke Umbai mkn ikan bakar….😉

  7. attiesya says:

    adeh.. sodapnya.. terliur giler…

  8. shah47 says:

    salam bro…new guy here..gmbr cntik2 bro..sy br nk bljr knl2 photography nie..mtk tlg ajr2 kn bro klo ade kelapangan..thx 4 following my blog..

  9. Iezah Azizam says:

    Dulu member akak rajin ajak akak p makan ikan bakar kat Serkam… dia kata Serkam lg best dr umbai… tah akak pun x tau…. sbb dua2 x pnh sampai… tp yg pastinya akak memang suka ikan bakar… bestnya… besa kalau balik kedah kuala perlis jd pilihan makan ikan bakar… hehe

  10. tutcute says:

    berbuka kt luar mmg best. huhu… happening beb🙂

  11. zaiton yatim says:

    salam. sedap nya makan..hapening habis..ni rasa cam nak gi umbai gak..

  12. andaQ says:

    fulamakk..
    makan besar lg..
    bez2..🙂

  13. Zara~AB says:

    kalau bab makan, mmg happening. hehehe. argggh, dah ar bulan puasa nie. terliur je tgk! hehehe.

  14. zh says:

    pepahat tu apa beb? *first time baca ni😉

  15. schoepentoeter says:

    Adoiyaiiii.. ni buat ayaq lioq meleleleleh nii..🙂

  16. LITTLESTARS says:

    aku rasa macam tak meriah jer….
    makanan tu meriah la… tapi kat part2 pose tu macam ada yang kurang la…
    lepas ni kau kena perbaiki la sikit…n next time kalau ada apa2 bagitau aku…
    kalau aku joint mesti meriah punya pose… hahahahahaha kalau ada gambar muka aku confrim gambar kau cun2.. hahahahahaha aku gurau jer la…. sajer jer.. cemburu dengan kau.. ada jer agenda nyer…

  17. ahh bob part makan mmg laju jekkk… tu yg kena saman tu …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s