italy? naaahhh … italianese

Posted: 2 September, 2009 in Uncategorized

alhamdulillah … semenjak berpuasa ada saja teman-teman yang mengajak berbuka bersama … time ni la aku dapat jumpa member-member lama since primary school, secondary school, HND & degree dulu … bila dah lama tak jumpa, mula la mengungkit kisah-kisah lama yang best … kejap je aku rasa masa berlalu … semua buat haluan masing-masing … so this time aku berbuka dengan member-member HND dulu dekat Italianese The Curve … agak excited nak jumpa … sambil berbuka sambil celebrate Jade & Cheeko punya birthday … happy belated birthday guys! foods memang best! member-member semua best! environment best! sampoerna best! lepas berbuka kami exercise sepam dua dengan bowling … keseluruhan Jade menang! damn! it’s ok, birthday girl … bagi la menang … we had fun that nite!


















Foot Note : even aku kalah,tapi aku tak tertunggeng dekat lane bowling tu (merujuk pada Cheeko) … kah! kah! kah! aku puas! haha

Comments
  1. happening dowh … muka-muka ceria sambil buka posa celebrate besday makan minom segala =)

    gambo makanan agak menggiurkan . sila tapis takut ramai terliur ~

  2. zh says:

    ohh bg hint dia dah update ek?;))
    makan kt italianese the curve ni murah x?price dia mcm mana faiz? *berminat
    kecilnya dunia..anda berkawan dgn seorang senior di sekolah sy ..;p

  3. aie says:

    puhh mak mok nnt belanja la gua mkn kat sini ya..huhu

  4. ::: askm bro wassuuupp bro [huhu] mak aii bulan pose nih,
    ::: bila ada entry makan2 mesti tertelan air liur oppss!
    ::: tindakan refleks, tak batal.. [hehehe] bro lawa betul
    ::: laaa pic2 bro kat sini! so sharp as usual.. kalo cakap
    ::: pasal makanan, rasanyer spaghetti, pizza & cheese cake
    ::: tuh mmg sodap tengok [huhu] termasuklah idea isap rokok
    ::: tuh.. very nice shots.. [re]: hopefully someday bro dpt
    ::: gak pi sekali lagi langkawi.. mcm2 perubahan di sana tapi
    ::: pilih masa sesuai ketika tak ramai pelancong.. aman ajer..

    ~ selamat berbuka bro! & thanx!πŸ˜‰

  5. andaQ says:

    wah..enak2 je makanan..
    cam ni berbaloi puase..heeheh..

  6. punk5hitam says:

    thanks bro…selamat berpuasa…wah…betui punya berbuka ni…meriah mcm kenduri kawen plak aku tgk…ha..ha..ha…

  7. meorjay says:

    Salam faiz
    Wah! Seronoknya bila berkumpul ngan kengkawan
    Makan bersama .. memang marvelous
    Jeles ni …πŸ˜‰

  8. cak says:

    mmg meriah klu berbuka ramai2 mcm ni. tambah2 ngn member2. aku jgk plan nk buka ramai2 asyik xjd je lg..hehe.

    >>tq bro 4 the komeng…ehe.

  9. Wohohohohooh… I pon baru je berbuka puasa kat italiannies the curve last week dgn member2 yg gi bandung dulu.πŸ™‚ Next week sabtu dgn ahad mmg bz buka puasa kat luar dgn member sekolah then ahad pulak dgn member2 photographer. Time puasa dgn time ada wedding la kot yg dpt kumpul ramai2 ni. ;p

    re: Fp dah bersawang dah. Ada je gmbr tp mcm takde seru nak upload, huhuuh…

  10. baayah says:

    Salam Kemerdekaan dan Selamat Berpuasa…….
    perut berdendang bila tgk menu2 berbuka ni….πŸ™‚

  11. Iezah Azizam says:

    meriah dapat buka posa ngan kawan2….
    birthday sapa tu kek sepotong je… hehehehe
    lama x jengah sini….
    Salam Ramadhan…

  12. kaedah Bob berbuka puasa membayangkan seolah2 beliau turut sama berpuasa… pasti ramai terpedaya…

  13. nice a gamba buka pose..xde lg ni gamba buka pose ni~

  14. jeff says:

    >> biasanya bila dah berbuka dengan kawan ni, makan pun jadi lupa…
    >> asyik dok hu ha hu ha je…
    >> dah sampai rumah baru terasa lapar…:D

  15. LITTLESTARS says:

    sonok ler kan bila dapat bertemu kawan2…
    lagi sonok juadah buka pose korang…
    lagi gumbira aku tengok gambar2 kau… macam2 idea menarik..
    lagi suka tengok kemeriahhan dan kegumbiraan dan keakrapan yang terjalin…
    waaaa aku dah start membebel lorrr..

  16. syuk says:

    bobo,
    mewah ko berbuke yer

    gmba ngn ehem2 time buke mane??

  17. ko mmg kejam letak gmbr makanan time bulan pose ni…

  18. k.e.r.i. says:

    aku nampak SAAT !!!

  19. hoo banyak buka kat luar la nampaknya bulan ni ye

    πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ meh layan entry kapal selam Malaysia di Kenitra fotopages hari ni….πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

  20. schoepentoeter says:

    Walllaaa.. so happening… best2..

  21. haniframli says:

    seb bek iman aku kuat tgk pix2 cmney! huuuu~

  22. LITTLESTARS says:

    blog kau puasa gak ker???
    update la weiiiii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s