azran & shazana – solemnization

Posted: 26 August, 2009 in Uncategorized

berehat sebentar dari aktiviti luar … hasil dari phokusphobik untuk budak opis aku yang kawen baru² ni (Sila refer entry aku before this) … hope u guys enjoy it!

Comments
  1. lady gaga says:

    cool gila.🙂

  2. Encik Bob ni bila pula hendak di “solemnization” kan nya?

  3. ::: [huhuhu] tertarik jugak dgn komen syakir.zainol tuh [hehe]
    ::: cantik sungguh majlis tuh.. sumer pakai baju kaler harmoni
    ::: ler.. mcm dah pakat jer atau ikut tema pengantin.. [huhu]
    ::: [re]: berbuka dgn mak ayah & adik-beradik rasanyer lagi
    ::: sonok kot [huhu] skrg ni dah besar, masing2 berbuka dgn
    ::: famili sendiri atau rumah sendiri.. hari minggu ajer maybe
    ::: ada peluang berbuka sama2.. kalo dok jauh mcm aku ni payah
    ::: jugaklaa nak balik KL [hehe] salam kemerdekaan bro!!!😀

  4. syuk says:

    orait bobo
    nnt roger saja di telepon gwe

  5. zh says:

    slide show yg best utk dilihat tuh encik🙂
    sebab lagu dia sngt la masuk dgn gambar kahwin ni kan..
    btw boleh tahu nama lagu?ada mp3?hahahahahaha

  6. cak says:

    baik ko abeskan madah ko tu bro..aku tak puas ati nih..haha.

    nice videp u got..btw.

  7. sani says:

    smooth jer best..ngam ngan Lagu n memang da bomb Lah…

  8. wannsscfs says:

    Tahun nie aku raya kat Bidor..lepas tue baru raya kat puchong plak…naper nak dtg umah ke?hehehehehe

  9. aie says:

    gua bercita-cita nak buat vid slideshow juga mulai arini

  10. andaQ says:

    cool la bro..😀

  11. segan aa nk ajak org yg tere buat slide n amik pix2 camni

  12. LITTLESTARS says:

    Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Yang Ke-52 1 Malaysia…Rakyat Didahulukan Pencapaian Diutamakan… Selamat hari merdeka buat semua warga FP…
    Saat ni dah 31 Ogos 2009… Hehehehe

  13. sorry ah bro tak dan nak layan video tu

  14. haniframli says:

    slide anda…..
    sgt…….
    kewl……..
    rindu la kt ko bro heheheh

  15. aku mau title itu lagu….

  16. fiziskandarz says:

    nice!!! the pix blend in perfectly with the song. i like!!😀 salam kemerdekaan bro btw😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s