salam ramadhan 2009

Posted: 23 August, 2009 in Uncategorized

Sempena bulan yang memberikan seribu keberkatan & rahmat dariNya, aku dengan rasa rendah diri ingin mengucapkan Salam Ramadhan Al-Mubarak buat teman² blogger & pencinta photography yang selalu tidak putus asa memberikan comment & kritikan … Maaf jika aku ada terkasar cara atau terlanjur kata sepanjang kita bersama …


peace, love & respect,

FarEast

Comments
  1. sani says:

    saLam ramadan..seLamat berpuasa…Leh je outing cam beser kan….c ya bro…

  2. andaQ says:

    salam ramadan jugak bro..
    jgn ponteng puase..hahaha

  3. ::: salam Ramadan bro & sekeluarga.. puasa ok bro? alhamdulillah harap
    ::: bro dpt menjalaninyer dgn sempurna.. di bulan yg baik nih, ampun
    ::: maaf dipinta, semoga perkenalan kita berpanjangan selamanyer..
    ~ selamat berpuasa, berbuka, bersahur & berterawih bro fareast!😀

  4. salam Ramadhan juga dr Ouled Kenitra & Co.

    Entryku kali ini

    Syukur pada-Nya atas kesempatan
    Melalui bulan terbaik antara bulan
    Salam Ramadhan buat teman dan taulan
    Dibulan ini kita tingkatkan amalan

  5. aie says:

    ah akhirnya muncul juga gambar gua di page lu

    selamat berpuasa bro

    wish raya lagi sebulan la hahaha

  6. syuksharkawi says:

    aku nk wish awal
    selamat hari raya
    hari ini raya dengan teman baru wakakakaka

  7. wannsscfs says:

    Salam ramadhan dari Wannsscfs semoga ramadhan kali ini memberi seribu rahmat buat kita semua..

  8. attiesya says:

    selamat berpuasa utk kamu juga..🙂

  9. selamat menyambut bulan Ramadhan utk anda sekeluarga =)
    maaf zahir & batin

    ~ ad + apex

  10. ecah says:

    kalo berani..bukak posa sekali la.. wish2 jek apa barang~

  11. baayah says:

    Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa jg buat Fareast sekeluarga…….
    moga kita sama2 mendapat keberkatan di bln yg mulia ini…….😉

  12. k.e.r.i. says:

    salam ramadhan bro.
    tembak tetap tembak, ye dak?
    hoho

  13. yaR-t says:

    Tiada harapan selain Allah, tiada idola selain nabi, tiada kata seindah Al-Quran, tiada jalan selurus As-sunnah, tiada perjuangan selain Islam. SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN.

  14. fiziskandarz says:

    likewise🙂 happy ramadhan almubarak to u + family. minta maaf semua salah silap kalu ada ok🙂 and also, keep blogging😉

  15. salam ramadhan…..harap kamu turun 7 kilo!!!🙂

  16. Salam Ramadhan dgn harapan supaya Bob berpuasa penuh dan tidak tinggal Tarawih serta tadarus barang beberapa juzuk Quran pada Ramadhan kali ini, insya Allah…

  17. rezaimar says:

    Salam bob,

    Aku harap ko tak ulangi perangai dlu, suruh singgah KFC drivetru … k bob selamat berposa n 0 – 0

  18. Jard says:

    waaa.. geng fotografi la neh.. chantek ar gmbr2 dlm blog neh.. peh! kagumm.. kagum..

  19. wei…
    selamat menyambut ramadhan…
    time buke pose jgn pelahap mcm aku…
    smpi kne sawan kenyang…
    nk jln pn malas…

  20. zh says:

    selamat bepuasa juga beb!
    jom la kite sesama kuruskan badan k…hahahkss;))

  21. fauzi-maya says:

    salam ramadhan bro..

  22. taufiqaktif says:

    salam Ramadhan and Selamat Menjalani Ibadah puasa.. huhu rindu plak pada dunia photography…keke

  23. cak says:

    sebelum ko mtk maaf, aku dh lama maafkan ko bro…wahaha.

    selamat berpuasa, selamat beraya..

  24. mshafie says:

    salam Ramadhan dan salam hari Kebangsaan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s