I think girl looks sexy wearing man utd jersey \O/

Posted: 27 July, 2009 in Uncategorized

baru hari ni aku berkesempatan untuk upload pics Manchester United datang ke Malaysia baru-baru ni … aku shoot time dia orang training … dekat 30,000 orang juga yang hadir time dia orang training … dengan berbekal kan 80-200mm 2.8 (Thanks Yol), aku pun shoot apa-apa yang patut … tengok team champion dari dekat, diulangi CHAMPION πŸ˜› memang satu pengalaman yang best … aku ditemani officemate aku selepas mengular dari kerja-kerja office … haha πŸ˜€ hopefully next year jadi CHAMPION lagi … enjoy! mana team kamu yang tak dapat datang Malaysia lagi? owh! team tu team haram … haram bawa masuk Malaysia … CARLSBERG! haha

azrie dengan training pass nya …

Foot Note : Nasib baik Man Utd tak kalah dengan Malaysia, kalau tak boss aku mesti kutuk aku satu season depan … hoh! hoh! hoh!

Comments
  1. lady gaga says:

    I think girl looks sexy wearing man utd jersey πŸ˜›

    in your dreams, devil!

  2. cak says:

    uhuu..cempiang2.

    UPM..cik ecah kata nk blk kg kan. so terpaksa la kensel. ko plk nk ke luar negara.

  3. k.e.r.i. says:

    lagi seksi kalau pakai jersey pastu berlari-lari tengah padang sambil main ‘bola’.
    hahaha

  4. reyanz says:

    LENS IDAMAN TU..HEHEHE…. SHRAP… MEMANG SHARP…

  5. andaQ says:

    hohoh..
    hidup mu la utk season lepas..
    πŸ˜€

  6. LITTLESTARS says:

    apa lagi yang ada pada MU? semua star sudah tak ada… hahahahahahahaha….
    boleh ker so oven pemanas tu beraksi? asyik sakit jer….
    wei………. aku karate kau karang… gambar aku yang pakai songkok tu nikah la….
    yang pakai tanjak tu sanding la… colur baju dia sama la….

  7. ::: [hahaha] tajuk memang best.. tapi lagi seksi kalo pakai seluar bola ajer [hahaha] bestnyer bro dpt pi tengok live MU vs m’sia, mmg best game hari tuh, tak sangka team m’sia pon hebat juga.. maybe ada yg tak sukee dgn team m’sia, tapi dgn kehebatan kedua2 belah pihak, barulah puas tengok.. tak mcm tahun lepas, malu betul.. lebih malu lagi bila org m’sia sendiri ‘boo’ kat team negara sendiri.. mesti org putih MU yg datang rasa pelik.. itu kisah tahun lepas.. aku sukee ler tengok gambar2 bro kat sini especially gambar crowd audiens yg ramai tuh & jugak semasa MU tengah training tunjuk skill tuh.. awesomeee shots! anyway, i love MU too [hehehe] & jugak CHELSEA!!! [hahaha]..

  8. ramai hot girls yek =)

    akhirnya saya update !

  9. aku kalo pakai baju man u pn sexy gak per, wakakaka… πŸ˜€

    glory.. gloryy man unitedd!!!… πŸ˜‰

  10. haniframli says:

    wahaha..season dpn eyh bro??
    hmm aku rs cm xde harapan la..klu de pn tipis sgt
    hahaha..
    the reds rawk!!!
    hahaha

  11. faried says:

    pkai baju yg tak ckp kain tu lg sexy kot =)
    melpas gak nk tengok, ader pass free tp pi jln tmpt lain plak
    200mm pun nampak dekat tu jer ek..
    lamer2 pkai pun skrang dah nampak dekat jer 200mm tu
    nak upgrade tak mampu plak.. lg ader cop 2.8 kat blakang mmg lg tak mampu ler =)
    nice pic…

  12. Zati says:

    I think girl looks sexy wearing liverpool jersey \O/

    *baru betul

    he hi hew huo

  13. wuhuu

    terbaik

    second game ko g gk ke??

    aku x bwk kamera pon time ni

    hahaha

    re: MTV tu 15 ogos nih..de kasabian n all american reject..haha

  14. Menarik!!! Tp kita tak dpt pegi pon.. 😦

    re: Ya, sudah lama tak sembang2.. πŸ™‚

  15. rezaimar says:

    ramai hot chicks nak pakai baju chelsea bro … tak kire la nampak sexy ker tak??? huhu

  16. next time MU dtg kite g same2…
    let show to them the real devils…
    hahaha

    kepade supporter team2 lain tu…
    cukup2 lah dgn angan2 korang…
    tlgla bangun dari tido n open ur eyes so u can see the devils holding the cup again…

  17. mantap..gamba sharp..sume merah~

  18. rezaimar says:

    lalalallalaalalala … hari terindah for opening season

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s