teaser – nana & has (pregnant outdoor photoshoot)

Posted: 14 July, 2009 in Uncategorized

orang lain ada sneak preview, aku pun nak … ni warm up pic dari aku sebelum entry sebenar … actually aku penat … dah pkl 2.30 pagi … esok nak keje … tu yang tak larat type panjang² … haha😛 aku di tag along oleh comrade terbaik – Mr.  Shidan … layan dulu pic ni dulu … jangan tenung lama², wife orang ni … hahaha😀

Comments
  1. pandai ko membuat orang cantik didalam gmbr ko…
    aku suke…

  2. reyanz says:

    pasai comei ler aku tertenung lama2…. hehee.. cantik tone colour dia….

  3. shiemz says:

    Sangat santek ibu mengandung itu… naik serinya… i like~!

  4. Perambat says:

    wpun mengandung masih lagi cantik…aku cuba bayangkan ribbon itu diatas perut kita berdua..mesti cute kan faiz? hehe

  5. and says:

    salam kenal..
    nice blog.. semua gmbr cantik2…. gmbr di atas pun menarik dgn b/w tu… =)

  6. aie says:

    wuih, kencang aa job skang ea mok!!

    haha

  7. yartie says:

    org pregnant memang cantekk hehe….

    faiz, x ke mane pon…ade nih ha,bz ngan keje opis, last week x gi amcorp mall ke?…k.yart bwk garfield…jadi artis glamor dia kejap kt exibition tuh hehehe🙂

  8. haniframli says:

    aku lak terase cm nk mngandung tgk gmbr ko ney bro
    i lyke~~~
    haha

  9. andaQ says:

    cntek la pmpuan tuh..
    msti die nk prgnant slalu coz nmpk cntek jer.hehe

  10. minmolek77 says:

    Bini siapakah i2 ?

  11. yuddin says:

    posisi menarik..ngan pose bersahaja..di tambahkan lagi model yg menarik dan cantik..b&w plak..membuatkan gambaq nie ada kekuatan tersendiri…

  12. maternity nihh… outcome pasti mnarik nihh…🙂

  13. jeff says:

    >> sentuhan dah mantap tu bro…

  14. iezah azizam says:

    wah siap ada reben kat perut… kiutnya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s