azran & zana wedding – kelab golf pdrm titiwangsa

Posted: 13 July, 2009 in Uncategorized

kahwin juga partner in crime aku kat office ni … alhamdulillah! sempat juga tag along dengan abang handsome, encik syuk … hehe😉 pengalaman bai bekerja dengan abang syuk … kah! kah! kah! malas la aku nak up ko lagi syuk … balik pada wedding … bertempat di kelab golf pdrm, aku buat outdoor dekat sana … cuaca hujan pada awalnya … tak lama lepas tu matahari mula malu² memuncul kan diri … hehe … dengan spoting nya mat bangla yang bawa buggy car tu bawa kita orang jalan² sekitar kawasan kelab golf … uncle yang main golf pon spoting tegur kita orang … siap berenti main golf bagi kita orang shoot sepam lima …  semua berakhir pkl 4 ptg … perut dah kenyang & mata dah kuyu aku drive balik Bangi … selamat pengantin baru buat partner in crime aku yang selalu mengajak aku mengular …

Foot note : amacam gambir sarawak maut gua? ‘jalan’ tak? haha

Comments
  1. andaQ says:

    perghh..
    style la pic last tu..
    gmbr pgntin maen golf xde ke?
    hehe..

  2. cak says:

    haha..balik sudah. baru sampai bro. jgn risau aku sentiasa rajin nak komen pic kawan2. komen aku kali ini ialah..aku suka editing yg monochrome glow2 tuh (teknik apa aku tak tau). pic last jugak. well done bro..hehe.

  3. syuk says:

    laju siol update haha
    aku masih di kch bai
    enak skali musik nyaaa di sini

    p/s jgn risau, nnt aku tag lu job kt Brunei, chara x???!!! =p

  4. k.e.r.i. says:

    style lah gambar last & 2nd last tu.
    hijau + pink memang stunning.
    pstt, gua nak gambir sarawak jugak boleh/
    huahahaha.

  5. saNi says:

    santek nye…suke sgt kat pdg goLf..menareks n cLEar2 BeLaka…unik ar outdoor kat pdg goLf.//cung..🙂

  6. wannsscfs says:

    wahhhh mmg best dpt shoot kat kelab golf siap main golf plak lagi….naper ko tak suruh pengantin beraksi dgn kayu golf…bini dia ko suruh jadik caddy…hehehehehe….

  7. shiemz says:

    Wah…sangat terujer dgn gamba² tersebut yek… hehe… bravo bro… cantek sangat~!!

  8. kak dOd says:

    wow perantin dalam suasana padang GOLF
    Cayyo!!! satu kelainan

    East
    tu macam kakak Feesa jek
    dia urang pergi jugak erk

  9. saupix ahmad says:

    sangat teruja ngan pix last sakli towh.. cahaya2 cinta kuar menyelinap ruang =] sangat cun..

  10. Abg Meor says:

    Salam fareast
    Seronok tengok gambo kat padang golf tu
    Ray of light pun ada gak
    makin kreatif dan mantap🙂

  11. lady gaga says:

    saya suka gambar last. macam best.🙂

  12. Acaii says:

    perrghhh, kat padang golf tu..camno nak dapek kebenaran shoot bro?hehe..
    gambar memang cun bro..tahniah..
    gambar last tu memang semat tapi kalau dapat kawal ammount ray tu lagi best..:)
    pastu bleh masking lagi biar ray tu dok belakang dahan kayu atas pengantin tu..
    apapun memang terbaik ah..teruskan berkarya.

  13. lydiarayyan says:

    goodjob! cantik!

    *blogwalking~~

  14. LITTLESTARS says:

    gambar last tu aku suka…
    macammana bikin?

  15. fareezkario says:

    haha..gbr last tu mendapat sambutan..halus ray ko wat..memang ko rajin..hehe
    ade gambir lebih x? aku balik ritu bwk sekotak da abes pakai la..haha

  16. haniframli says:

    abam da men ray of light da eyh
    hehehe
    santek2~
    saya suka~
    wehuuu

  17. takkan baru-baru dah mula pakai gambir sarawak kut…..

    Entryku kali ini

    Apa dalam saku
    Tiada siapa tahu
    Sehari sebuah buku
    Sedikit sebanyak bertambah ilmu

  18. baayah says:

    wow, pikcas2 cantik dan menarik…..😉
    akak suka tgk pikcas last sekali tu…
    ada cahaya silau2 tu….

  19. terbaik bro

    suke pic last tuh

    jmp kt bukit jalil bro sabtu nih

    wahahaha

  20. Zati says:

    nganga jek tengok ray of light di bawah itu wahai saudara paiz!!

  21. eh…
    syuk n bei pn ade skali…
    lame xjumpe syuk dgn bei…

  22. reyanz says:

    wah.. memang cantik…. suka pada gambar yang ada klcc tu… hehehe….

  23. Abg Pengantin says:

    cantik..cantik..tp aku rase pengantin lg cantik..haha

  24. Last pic terbaekkk!!!🙂

  25. nur says:

    cantik nya gambar ni semua….paling tergoda bila tengok gambar
    pica…alahai pica mana ibu sayang?

    Faiz, gambar2 ni semua ada kelas…apakan tidak camera pun canggih
    mana tak meletop letop.

  26. tutcute says:

    hai beb🙂
    aiyohhhh aku pun ske pic last tu. stylo. hehe…
    tp ye la, nape xde pic pengantins men golf? hehe… xde pon xpe. all pics mmg best pun.
    yeehaaa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s