dunia

Posted: 11 July, 2009 in Uncategorized

aku terfikir semalam … kan bagus kalau dunia kita hitam putih … tak ada kes racist dekat mana² negara … sedih juga bila satu² bangsa tu kena tindas … alhamdulillah dekat Malaysia ni tak seteruk negara luar … even amount racist dekat Malaysia ni kecil tapi kalau tak dikawal boleh jadi besar … stop racism in Malaysia! alangkah bagus dunia ni hitam dan putih … tiada perbezaan antara satu sama lain …

Foot Note :  tak ada la gua nampak gelap sangat dikalangan member²

Comments
  1. amin says:

    Yearghhh…
    Hidup mau aman…
    Hati mau sinang…
    Kawan2 X mo lawan…
    Kamu kaler coklat ka…melah ka…bilu ka…
    Kita satu Malaysia maaa…:)

  2. shiemz says:

    Hahaha..betul kata amin tue… 1 mesia~!! X kesah la kaler ape… Janji aman damai…😀

    Tapi i like black n white~!!

  3. syuksharkawi says:

    ilek beb
    lu otai
    gelap ka apa
    lu tetap otai

    sanjung lu ahahaha

    http://whitesideterritory.wordpress.com/

  4. k.e.r.i. says:

    tapi saiz tetap kelihatan bro.😀
    huhu

  5. mshafie says:

    Bukan semua pendapat kita sama..

    Sebabtu dijadikan kita ini berbangsa-bangsa dan berpuak-puak supaya kita mengenal antara satu sama lain..(tak ingat dalam surah apa)

    Tapi pic yang last tuh..isap rokok membahayakan kesihatan…

  6. schoepentoeter says:

    yeah… stop recism…;)
    tp, kalau BW pun bleh wujud recism gak bro, bukan pasai warna kulit. tapi pasal cerah gelap pulak hheheehe

  7. Ezza says:

    lama x jejak..

    skarg dah ke blog ye..

    sy cicir jauh ni…

  8. ecah says:

    pic ni ke beb yg kena print tu? hahahhaha..gile keji

  9. cak says:

    kalau dunia ni hitam putih, lu lagi gelap la bro…hahaha. gurau2 je ya (statement nk menyelamatkan diri). racism yg tak nmpk tuh lg bahaya dari yg nmpk bro..sekali meletup abes.

    >>tiomang hapdet sudah..mari2.

  10. guwa nampak lu makan kat dayabumi itu hari laaa.
    wa dok depan meja lu. tapi lu buat donno….
    sombong siottttttttttttt
    hahahahahah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s