artwork kukubesi

Posted: 2 July, 2009 in Uncategorized

aku gilakan artwork kukubesi … lately ni makin extreme aku suka artwork dia … KB ada cara tersendiri menyampaikan artwork dia …

Footnote : kalau tak kenal kukubesi, korang memang kodi

KB, aku pinjam trademark … acungkan 3 jari!

Comments
  1. ***KB says:

    thanks alot bro atas apa yang anda rasakan, aku amat menghargainya dan kalau bole, sama2 kita perjuangkan terus FOTOGRAFIK di malaysia ini dengan jayanya.

    terima kasih
    KB acungkan 3 jari buat kamu

  2. wannsscfs says:

    hehehehe aku mmg tabik spring kat KB ttg artwork dia….aku suka sumer hasil fotografi dia….dan semestinya yg penting dia guna D80 jer…..hahahahaha….tak taula kalu dah upgrade…dah lama gak aku tak masuk laman KB..bz daaaa…lagi lagi lately nie banyak sgt kursus yg aku kena attend..

  3. wannsscfs says:

    hehehehe….jahat ko….mlm minggu nie jom ngeteh…ajak ecah sekali…kat area putrajaya pon ok..boley snap snap gambor waktu mlm amacam?

    • yaR-t says:

      KB oH KB…artwork mu sentiaasaa menjadi pOjaann atiku๐Ÿ™‚
      hehe…tuh si eayda mengamOk pasal statement ape tuh…baik ko betulkan cepat far-east…kang ade yg pinggan mangkok terbang kang heheh:-)

  4. reyanz says:

    Brow… ni idola gua ni.. heheee… sifu magic bila dia sentuh gambar untuk di edit…

  5. LITTLESTARS says:

    apa kejadahnya aku masak untu ard??? untuk dia bini dia masak la wei….
    baik kau betulkan statement kau itu hahahahahahahahha……….

  6. wannsscfs says:

    kalu takde hal aku ok jer….apa apa minggu depan kita roger balik….kasik set time baik punyer…

  7. yaR-t says:

    apsal komen tuh kt tgh2 ek….eheh salah post ek..sorryy

  8. KB idola ku jua =) (seb baik kenal, kalo tak mesti kene kodi hehe)
    cuma KB je tak kenal aku heh3

    * takde jauh sgt pun. negara seberang je =)

  9. RnZ Foto JB says:

    Hasil kerja yg sgt menarik, nice gallery . . . yg tak nice nya roti terbakar hitam legam he,he,he .

    http://rnzphoto.fotopages.com

  10. fareezkario says:

    KB ni yang menjadi punca aku giler ngan photoshop 7 thn yang lepas..
    kalau x sbb KB xdela aku kenal ape itu editing..ntah2 dslr pon aku x tau..haha

  11. faried says:

    gah namer nyer… mampu tengok hasil nyer sajer.. nk buat skali mmg takder la =)

  12. LITTLESTARS says:

    kui….kui…kui….. kak yart dia dah betulkan statement dia…
    hahahahahhaha nasib kau betulkan… kalau tak ada orang tido luar malam hari tu…
    huhuhuhu aku tak campur… nasib tak terbang melayang semua pinggan kat dapur umah ard…

  13. jeff says:

    >> aisey…
    >> terlupa pula cerita apa yang pakai hockey mask macam tu…
    >> friday the 13 kot…?

    ps : tak boleh nak buat apa dah bro pasal ambil note dgn gambar tu…dah terbiasa…dah kerja macam tu pun…kalau gambar tak de detail mmg akan kena basuh punya la…:D

  14. aie says:

    wah wah ayat lu memang makin lama makin pendekar bunyinya..

  15. Acaii says:

    Dan yang lagi best kekadang dia buat editing guna photoshop 7 je,hehe..cayalah KB!!

  16. Linda Latip says:

    oo kenal kenal.sapa tk knal…

  17. shiemz says:

    wah..merantau jauh nampak….๐Ÿ˜€

  18. artwork kb mmg tak dinafikan best, tapi saya tetap tak sokong penggunaan bintang 3 atau mana2 lambang komunis yg selalu dia pakai

  19. Sapa je yg tak kenal kukubesi kan. Sgt talented kukubesi itu.๐Ÿ™‚

    re: Yup, kenal2. Penah hangout sekali dua la. Wedding dia kat bangi tu tak dpt dtg so maybe dtg side husband dia kat saujana impian this 18th. Nape ek?

  20. cak says:

    aku pong..aku pong!!

    hehehe.

  21. gmbr yg ko edit pn ape kurangnye…
    salute sama ko…

  22. fiziskandarz says:

    totally and utterly agree with u on that, he does have a unique way of expressing his creativity๐Ÿ™‚

  23. re: Pegi sama cik ecah ka? InsyaAllah kalau pegi kita jumpa di sana..๐Ÿ™‚

  24. haniframli says:

    yeahh..aku setuju..kt msia ney..kte de ikon fotografik yg ptot kte banggekan!
    salute!!!!

  25. baayah says:

    artwork kukubesi mmg mengkagumkan……..๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s