urbanscapes 2009

Posted: 29 June, 2009 in Uncategorized

since last entry nampak sangat aku tak ke mana lately ni … aku dengar citer si Yol dah nak ke Cambodia dah … damn! patut aku pegi sama tapi disebabkan aku samar² dengan jadual kerja aku, ending nya aku tak pergi … haha … ok, berbalik cerita aku dekat Urbanscapes ni … bertempat di KLPac, semua remaja (Diulangi REMAJA dan bukan seperti Yol yang dah tua) berkumpul disitu untuk berkongsi art yang rata² nya RARE … aku kesana pun dah nak petang … tak banyak kami shoot pics, lebih banyak berjumpa dengan member² photography … Joe Z, Fad, Mel, Cak, Sani & ramai lagi … dari depan tapak KLPac penuh dengan booth² sampai la ke hujung tapak KLPac yang di penuhi ratusan pengunjung melayan muzik² tempatan … hope next year aku dapat join event besar macam ni lagi

Thanks to Fariz from FotoRadikal untuk pic ini

lepas layan Urbanscapes ni aku menuju ke Duta Vista … tido sana … damn! nasib baik hotel tak terbakar! roti kami bakar hangus! “Bai, masak pakai toaster pun hangus ke?” member aku perli … demmit!

Roti terbakar bukan roti bakar … damn! pakai toaster boleh hangus … ni la bila lelaki masuk dapur … haha

foot note : jumpa next entry

Comments
  1. haniframli says:

    hahaha bukan seperti yol eyh..
    btw bro aku nyaris2 da nk g..p de kekangan sket..rugi la..
    bile nk outing ney eyh

  2. cak says:

    nanti la ya. aku dlm mood malas skrg..huhu.

    foot note : aku cilok gmbr diatas (berbisik)

  3. andaQ says:

    mcm sgt sedap je roti tu.
    hahaha..

  4. wannsscfs says:

    hehehehehen betul betul layan nie sampai tak sedar dok bakar roti…ahaks…bestnyer dapat jumpa geng kukubesi…aku adalah salah seorang ahli berdaftar markas radikal…kui kui kui..tapi dah lama aku tak tgk site tue….

  5. Roti terbakar tu yg paling menarik, hahah.. ;p

  6. lieya_latif says:

    mak oii…gelapnye roti bakar tu….no hallah….kikis2 sure leh makan gak…hehehehe

  7. urbanscapes happening tu. (aku takde di tempat kejadian, tgk gambo org lain je)

    eh sedap ke roti hangit cicah tuna cap ayam yek? =)

    * bulan depan nk jalan jauh sket =D

  8. fiziskandarz says:

    hmmm.. kenapa masa saya kat kl tatau pun ada event2 gini? saya ini adalah dengki hoho😛 anyways gamba no 3 adalah sungguh kewl i like!😀

  9. ecah says:

    JZ..lama tak jumpe..

  10. saNi says:

    org terbakar best nyer..uhuu Leh ar Lepak Lg nanti…

  11. saNi says:

    TRiMas..bukan per sebab yuna xbyk gerak..senang sket ehehe nak shoot band2 nie yg kantoi x reTi.. nanti tunjuk ajar ek..

  12. LITTLESTARS says:

    nampak sangat kau tak reti masak kan???
    sampai hangit kau bantai…. hahahahahaha

  13. Yo bro, aku baru update FP, he he he ramai org tak tau roti “terbakar” mmg sedap pe…cuba sapu dgn jem (strawberry/pineapple) tebal2 pastu celup dgn kopi manis, masuk mulut pastikan deria lidah dapat sense jem punye sweetness dulu pastu baru balun sume…perghhh…Waffle pun tak sesedapnye beb..:)))

  14. cak says:

    urbanskep updated..mari2!!

    hehehe…

  15. wa sudah pulang!!!!! sgt indah!!!! hahahahha……

    dan terasa kemudaan jiwa ini…..haha!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s