urbanscapes 2009

Posted: 24 June, 2009 in Uncategorized

KLue Urbanscapes 2009 – the city’s annual user-generated all-day creative arts festival. Last year’s edition totally rocked the house at KL Performing Arts Centre, and we’re really excited about possibilities this year! We’re going to be showcasing all the best that the city has to offer – music, arts, film, theatre and fashion, marketplace vendors and more. What’s more, YOU get to dictate the show and take part as well! Find out how you can be involved here.Go get your presale tickets at the following outlets:-1. Kuala Lumpur Performing Arts Centre (available now)
Box office (03-4047 9000) (10.30am – 6.30pm (non-show days) / 10.30am – 8.3pm (show days)
Presale @ RM25 per ticket2. Borders Bookstores @ The Gardens, The Curve and Berjaya Times Square (available from 1 June onwards)
Special Borders promotion: Get a pair of Urbanscapes tickets for only RM45 (RM5 savings!)3. Zouk Club KL (available from 1 June onwards)
Ticketing counter (10pm – 3am) (03-2171 1997 for enquiries)
Presale @ RM25 per ticketMUSIC
* Gerhana Ska Cinta
* Pop Shuvit
* Yuna
* Killeur Calculateur
* Twilight Actiongirl
* Damn Dirty Apes x Perez Oldskool (collaboration)
* Pure Vibracion ART / MULTIMEDIA
* Arteri
* Jazmi Izwan
* They Art Studio
* Awat
* Stoodle
* Michael Chuah
* Karya
* Efozy
* Motiofixo / Bangkit
* eightyfourcube
* Pipit PHOTOGRAPHY
* KLickr
* Kuku Besi FILM
* Filmmakers Anonymous
* Freedom Film Fest
* KLue Popcorn & Soda
* Da Huang Pictures STREET THEATRE & PERFORMANCES
* KL Stompers
* Rather Peculiar Theatre
* Comeback Kings
* Artificially Intelligent : Improvholics Anonymous (AIIA)
* The Oral Stage
* KLPac: T4YP MARKETPLACE
* Threadszoo
* Pop Collective
* Joujou + Shougi (Toy bazaar)
* Lah’ Lah’ Land (Junkyard sale)
* Badger

 

Comments
  1. jeme says:

    new layout ka..musti new courage..all d best…

  2. haniframli says:

    hooo..layout baru..aku nyaris2 nk pki layout ney..p sbb die pnye widgets kt bwh kn…

    btw g ka urbanscape??

  3. yaR-t says:

    waHH…baru cat umah yerr…
    cam menarikks je urbanscape nih

  4. cak says:

    ya mari2!!

    err..pesawat takde ke??

  5. jeff says:

    >> into arts juga ke bro…?😀

  6. cak says:

    i just updated..haha.

    mari2.

  7. LITTLESTARS says:

    ceh……… tukar baru nampaknya….
    lagi best yang dulu la… pendapat aku la…
    kau tak suka apa ada hal… hehehehehe….
    aku nyaris2 nak keluar balik tadi… kuingat aku masuk orang lain punya…. sekali baca siapa far-east….
    ha!!!!! betul3….

  8. … so konfem le yg tgh duduk bersila sambil berborak di PMI3 tu adalah anda ya?
    nyesal lak tak tego =)

  9. LITTLESTARS says:

    yipieeeeeeeeee kembali kepada yang asal… hahahhahaha
    actually gambar ard yang outdoor tu memang problem sikit…
    kelvin over so gambar tu biru kau tau… tu kira dia dah repair sehabis baik la tu…
    dia kan rabun colur…. tengok dekat lcd dia kata ok.. bila tunjuk kat aku,
    subahanallah aku cakap ni rosak ni…. tak per la,aku maafkan masa tu dia tak sihat…

  10. LITTLESTARS says:

    kau tak yah jumpa dia la… dia bukan glemers pun… hahahaha
    jahatnya aku…. kau apa program terbaru? buatlah outing sebelum puasa ni…
    kau organise…

  11. peerrrgh, aku pun ingat salah masuk umah tadi…woooit, turun Spore tak rogger2 org JB..hu hu hu hu…

  12. punk5hitam says:

    wei bro…hang p ka urbanscape ni…kalau p roger la aku…aku mmg ada kat sana…kat booth KB…aku bertugas hari tu…ok wei…see u

  13. punk5hitam says:

    hek elleh mamat ni…mcm la hang sorang aja seluar tu…hik..hik..hik…
    ok…jumpa si sana…di sana…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s