3R!

Posted: 16 June, 2009 in Uncategorized

dalam sibuk-sibuk org menghantar gambar ke reuters untuk menjadi gambar yang bermesej dan terbaik tapi tidak aku … aku menghantar gambar-gambar aku ke 3R … alhamdulillah terpilih untuk diletakkan di dalam website tersebut … thanks to Nadirah Lahuree sebab memilih pic tu untuk bahagian Rencana ‘Speed Dating’. tak sangka bokeh-bokeh love tu menjadi tatapan di dalam website tu … 3R lebih memperjuangkan hak dan perjuangan wanita di dalam dunia masa kini seperti semua sedia maklum … pergh! aku cakap pun dah macam Tini 3R pula … ok la, pada korang yang sayang kan mak korang, kakak korang, adik perempuan korang, makcik sebelah rumah korang dan siapa-siapa la, click SINI untuk support apa yang mereka buat =)

Foot Note : at least dgn pic aku yang kecil tu dapat support usaha besar website ni utk memperjuangkan hak wanita … ceh~! cakap macam Tini lagi …

Comments
  1. phewit! aku sokong usaha murni sebegini. caiyok !

  2. Helo bro, lama tak dgr cerita ,,,,amacam…makin mantapss

  3. lieya_latif says:

    siyes!!! cantek laaa pic tu….nice editing!! mmg sesuai tuk ‘wanita’ hi hi hi
    mesti vangga kan hasil keje terpampang kan blog femes ….nanti lieya masuk blog 3R laa nak tgk….

  4. yiyani says:

    wahh bokeh love tu.. chomey..eksperimen yg besh.. kena rujuk fp ad lain kalo nak wat..hihi

  5. andaQ says:

    wahh..
    berjiwa sensitif da tu..
    sgt harmoni niat ko..
    bgus2..πŸ™‚

  6. jeff says:

    >> nak tunggu website yang memperjuangkan lelaki pula…:D

  7. nice!! mmg lain dr lain! thumbs up bro! =]

  8. cik ecah says:

    credit to me oso untuk bokeh2 love tu..hahaha..ingat senang ke nak potong sugar paper nak buat love2 tu..:P

  9. Zara~AB says:

    i’ve been watching 3R since highskool lagik. since azah was the line up lagik. mmg besh especially all the issue that has been brought up by them. its reality. btw, nice pix!

  10. cak says:

    hehe..mmg ko mcm tini. aku pong sukak tgk 3R. tahniah weh..!!

  11. aie says:

    kami sudah pulang weh!

  12. haniframli says:

    owh 3R..mule2 gmbo..pasney silap2 ko lak msok 3R tu wahaha..
    klu ko dpt msok ajak aku skali eyh..hehehe
    btw xde lens bru aku de tele n kit je..wide insyaAllah dlm ms tedekat ney

  13. emranmalek says:

    congrat 4 d pic!

    artwork aku biase2 je bro
    maseh dlm proses belajar
    byk lg kelemahan

    ape pon tq

    ko rapat dgn awang?
    da tgk wedding album dia?

  14. dirah says:

    thanks again bob, for the photos!πŸ˜€

  15. LITTLESTARS says:

    pewiiittttt cayalah….
    lepasni kau glemers la….

  16. tutcute says:

    congratz, bebπŸ™‚
    brapa RM diorg byr utk pic tu?πŸ˜€

  17. emranmalek says:

    link pe bro?

  18. fiziskandarz says:

    whoaa!! well done broπŸ˜‰ besh besh besh

  19. Salam.. cayala bro! Aku tertarik betul la ngan collection kat sini.. mostly pix with nice compo, perfect lighting… leh jd sumber inspirasi nih hehe.. kipidup!πŸ˜‰

  20. iezah azizam says:

    memang cantik gambo tu… love2 i like….

  21. nur says:

    salam Faiz,

    sejak dulu cuba masuk sini dan tinggalkan komen tapi tak berjaya…
    ari ni cuba lagi kot2 boleh tak.

    wah turun kespore erk? Amacam seronok tak tengok spore…mee rebus tu mmg
    nampak menyelerakan.

  22. tya says:

    malatoppp semua gambarnyaa!

  23. Caya la faiz… Gmbr cun tu even simple. Bokeh yg menarik tuhhh.. ;p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s