Hakimi & Natasha – wedding ceremony

Posted: 14 June, 2009 in Uncategorized

kali ni wedding di Bluewave Hotel Shah Alam … Kimi (vocalist band Arjuna) & Tasha selamat di nikah pada Jumaat yang lepas … malam tu diserikan lagi dengan band² underground (aku tak ingat nama band² korang … sorry wei! heh~!) alhamdulillah! aku happy untuk korang berdua … Kimi & Tasha, cepat² dapat baby!

Foot Note : Bergambar bersama artis (dalam tentative program) … ni wedding ke grammy awards?

Comments
  1. jeff says:

    >> magnificent shots bro…
    >> shuntek…

  2. wannsscfs says:

    wallaweeiiii meletops…dah lama tak jumpa geng geng photog…nanti kita wat event ngeteh amacam? Kata nak gi singapore bila tue?

  3. rep
    teharu weyh, pape pun doakan aku success ye…minggu depan aku bakal memiliki wide, uyeahhhh!

    tuxedo dia smart!

  4. LITTLESTARS says:

    perghhhh tak ajak pun….
    aiseh… lambat habaq la kau ni….
    minggu lepas baru dera pengantin buat outdoor kat putrajaya…
    tapi bukan aku ler… ard outdoor putra…
    aku outdoor taman tasik cyberjaya…. 1st time aku g taman tasik tu…
    ntah apa2 gambar aku… hahahhahah….

  5. GLizZY says:

    ~Hehe, dia pnya shot mmg menarik..
    re: Toksah tggu la, ntah aku update ke tidak nnt..

    (,”) Merci..

  6. punk5hitam says:

    pergh…mantap la bro…celebrities wedding ni…sure bnyk yg menarik…aku x pandai nak komen gambar wedding ni…lagipun aku bukan wedding photographer…anyway pix2 yg mmg cantik dan sedap mata memandang…tahniah

  7. andaQ says:

    wah..
    style la..🙂

  8. gg says:

    ehehe..nice…cantik gambo2 hang

  9. LITTLESTARS says:

    taman tasik cyber dekat belakang university mmu tu…
    dekat cuberjaya… cuba kau skodeng2 kat area tu… memang best ambik gambar…
    cuma gambar aku jer yang tak best.. huhuhuhu

  10. cak says:

    aku suka yg last. yg lelain pon suka, tp yg plg suka yg last la..hahaha.

    >>klu aku post sekeping2 tu maknanya aku takde gmbr baru..or takde idea..or malas..huhu.

  11. emranmalek says:

    awang?
    kenal tp xde la rapat sgt
    kire if jmpe tegur gak la
    mase wedding dia aku ada shoot gak la

    ke adik awang?
    yg adik2 dia aku kenal.. tp xpernah berckap la..

    nape ek bro?

  12. suke a color dia
    smooth je
    cun2!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s