hari biasa

Posted: 10 June, 2009 in Uncategorized

hari ni macam biasa aku ke office … rutin yang sama … penat dari Kedah dah hilang … bkn sahaja aku bawa balik pics tapi aku bawa balik news paling happy … biar la dulu news tu … heh~! bila memikirkan akan ke Jakarta & Bandung next month, terasa seronok pula … baru sekejap tadi aku discuss dengan Syuk nak ke Singapore … ada photostreet dekat sanaπŸ˜‰ insyallah bulan depan juga … selagi aku terdaya untuk bergerak, selagi itu aku teroka alam ni … maaf jika tak berkesempatan meluangkan masa dengan family, member-member and mamak-mamak disekitar Bandar Baru Bangi …


Auntie aku : mahal camera …

Aku : (sengih)

Auntie aku : amik video mesti cantik …

Aku : tak boleh video (mata berkaca)

Auntie aku : huh?! camera mahal tak boleh amik video … canggih lagi camera auntie (sambil mengeluarkan camera pocket sony touch screen)

Aku : (Tunduk membisu … Mata bergenang) … biarlah …


Foot Note : Mood aku amat baik …

Comments
  1. cik ecah says:

    haha..kamera mahal cam i bley amik video..hahahaha

  2. wannsscfs says:

    waaaaaahhhhh…dah startlaaa nie nak bejalan nie….hehehehe aku bulan 8 nie pon nak turun bandung gak…bestkan kalo dpt jln jln slalu mesti banyak pengalaman luas pemandangan nie…

  3. k.e.r.i. says:

    gile best gi indon seyh.
    nanti ko tembak banyak-banyak bro.
    kasi aku jeles.
    hahaha

  4. aie says:

    cis melancong taknak bawak gua!

  5. baayah says:

    suka la akak tgk view sawah bendang tu…..
    cantik sgt…..πŸ˜‰

  6. lady gaga says:

    i am happy for you.πŸ™‚

  7. d90 aku leh record video

    weeee

    jalan2 bandung eh?

  8. andaQ says:

    hohoho..mkcik tu sgt bangga dgn kamera die..
    btw slmt jln2 la nx month ek..πŸ™‚

  9. emranmalek says:

    YANG yg mane ek
    ehehe

    ecah amek d90 ke?

  10. cak says:

    sampai hati auntie ko mengutuk secara depan2..biarlah.

  11. LITTLESTARS says:

    auntie yang best… kalau aku hish…hish….
    oi g mana? indon? syok woooo

  12. baning says:

    Nak gi Bandung …. best tu!

  13. rohe says:

    ape berita menarik tu bob? :p

  14. Weehoo!! I pon kinda excited nak gi bandung end of next month. Jakarta pon maybe akan pegi gak la dah alang2 kan. Tp syok lg la u sempat nak ke singapore dulu. I maybe ke penang la mid july, company trip. 1 week after balik dr bandung gi penang lg sbb my brother nak bertunang. Sakan la jalan2 july dan august nnt.πŸ™‚ Ouh pasal camera takde video ni btol gak la. Dah mahal2 tp takde video. Tp canon ixus i tetap berjasa la walau dah jarang digunakan sbb dia ada video. :p

    re: Tiada lg entry terbaru sbb takde gmbr menarik.πŸ˜€

  15. aku setuju orang kedah hitam manih..saja puji kita dua..wakaka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s