depa dah tunang

Posted: 9 June, 2009 in Uncategorized

kedatangan aku disambut dengan terik panas di Jitra … ya allah! kuyup aku time buat photoshoot tu … amanah diberikan kena juga aku laksanakan … majlis bermula pada pkl 11 … shoot itu ini then buat outdoor … sekejap je outdoor photoshoot sebab couple ni tak tahan panas … sama la aku, panas kat sini lain macam sikit … atas permintaan couple ni untuk tak upload byk pic dia orang, so aku upload yang ni saja … aku doakan korang happy sampai bila-bila … ehem! bulan 12 ni kahwin ajak aku😉

aku : awat kedah hangat sangat?

adik si tunang : lama tak hujan …

aku : patut arrr …

adik si tunang : pasai tu orang kedah hitam manih …

Fooohh! (hembus asap sampoerna buat-buat tak dengar) …

Foot Note : Aku demam …….

Comments
  1. cik ecah says:

    i dapat bayang panas cam ne berdasarkan kebasahan baju u tu..

  2. haniframli says:

    xroger aku weyh da dtg tmrloh..
    huuu klu x bley aku bg ko ikn patin..blik uma ltak dlm akuarium..
    hahah

  3. mesti bnayk lg shot best ni..lg2 yg outdoor tu~

  4. yiyani says:

    hahahaha.. demam ke kena panas kedah..

  5. GLizZY says:

    ~Eh, si gaids tu aku mcm kenai..
    Rasa mcm classmate aku kt UniKL MFI masa diploma dulu..

    (,”) re: Picts aku biasa2 je..
    Merci..

  6. andaQ says:

    yeke..
    buat ape dtg tmrloh?
    btw aku di kl nie..
    dgn anep..🙂

  7. tutcute says:

    inilah yg dinamakan ‘bermndikan peluh’. Syabbashhhhh!
    nice pics beb😉

    re : set kan aperture kepada yg paling kecil. maybe leh dapat 4.5 or 3.5 cmtu la. gunakan tripod, dan tekan butang set timer di kamera itu. better guna tripod supaya cahaya itu kemas. so jgn lupa, setting aperture itu harus la yg paling rendah ye🙂
    ol da best, bebeh!!!

  8. huih berpeloh-peloh! sama la, kitaorg balik kampung kenduri sepupu kat perak, punya lah panas! anyway shot anda di tengah bendang tetap superb =)

    demam plop. mkn ubat & minom air byk2 oke!

  9. andaQ says:

    xla..
    dtg utk cuci gmbr jer..
    job da lps da..
    oh..dkt jela hospital tmrloh tu dgn umah aku..

  10. yaR-t says:

    wah!!…dah start ambik jOb ekk…cantik2 gmbar2 yg di shoot…good job!

  11. thx 4 the vote buddy!

    member2 ko kat chilis tu comel noo…
    🙂

  12. LITTLESTARS says:

    aku tengok ok jer… tak ada masalah sangat…
    natural jer… tak payah risau la…
    gambar memang ok dari apa yang kau keluarkan ni…
    aku suka outdoor sawah tu la… kuarkan lah banyak2….
    perghhhh tengok peluh kau gerun aku…. ni betul2 hardworking
    untuk mendapatkan hasil yang terbaik… so far memang terbaik dari ladang sawah..
    hehehehehe

  13. aku la tu says:

    cet.. mataku bengkak..
    tdo 1 jam jek..
    bkn xsabaq.. tp byk keja kna wat..
    sedey nya bla yg diraikan kna p pasar borong 3pagi.. his his his..
    thanx bro.. nice pix.. klu xdak hg.. xdak la gmbq aku..hehehhe..
    kawen nti free nooo..
    hahahha

  14. aie says:

    wuih jauh jalan skang nooo…..

  15. Mmg panas btol ni. Tgk je la baju u dah lencun tu, hehe.. Tp gmbr kat sawah bendang mmg menarik!!

  16. andaQ says:

    yup2..
    xpe..nx time dtg tmrloh bgtaula..
    no aku kn ade kt facebook badge kt blog aku tu..
    aku duk kl smpai rabu/esok..

  17. cak says:

    yg hitam tu aku setuju..yg manih tu aku x brp sure..huhu.

  18. emranmalek says:

    salam perkenalan juga bro,
    siapakah gerangan kawan mu di bentong?

  19. Orang Kedah tak kata panas tapi hangat
    ayaq pun hangat

  20. rugi la kepel tu kalau tgak mahu lama amik gambar outdoor.

    Entryku kali ini;

    Masuk ke hutan berbaju celoreng
    Pelanduk lalu di depan mata
    Bising umpama bertih digoreng
    Dilapang sasar beradu kita

  21. kedah?
    wah~ jauh b’jln

    fizik?
    ntah r
    skrang ni ckgu praktikal yg ajar
    kurg phm r cara dy ngajar
    hopefully lps ckgu yg btol take over
    result ok blk~

  22. lieya_latif says:

    sampai demam2 hah….betul tu skrang mmg cuace panas lain mcm sikit laaa…jgn kate kedah, lieya yg dok putrajaya ni pun malam mmg takle tdo sebab kepanasan…..

    wah cantik laa pic2 sume…..kat sawah padi yg jadi lagi cun tuh….hijau jek…sayup2 mate memandang….two thumb up for the great photo!!!

  23. GLizZY says:

    ~Yaa, mmg classmate aku tu..
    BTW, nnt bole tlg smpikn salam aku pd dia..?
    Lama gila x jmp, tup2 dh bertunang..

    (,”) Merci..

  24. GLizZY says:

    ~A’ah la, baru aku perasan.. Masing2 dh nmpk lain la ni..

    (,”) Merci..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s