kedah!!! hangpa semua tunggu aku noooo …

Posted: 5 June, 2009 in Uncategorized

salam,

lagi 6 jam aku akan berangkat ke Kedah … excited pun ya juga sampai tak boleh tido … guling kiri, guling kanan, meniarap, baring tegak, semua tak jalan untuk aku tido … tengah melayan editing and study shoot untuk sabtu nanti … doakan perjalanan aku ke sana dengan selamat …

Foot Note : Bermula la travel log aku esok😉

Comments
  1. cik ecah says:

    baring tegak tu yang tak tahan tu…haha.. have a happy weekend in kedah.. also miss my mak’s kampong at bedong..huhu..eh..kain baju ni cam ne? kate nak amik smlm?

  2. baning says:

    Gi Kedah …. selamat pergi dan kembali bro!
    Kreatif, shot yang kat atas tu!

  3. Iezah Azizam says:

    semoga selamat semuanya….
    sampai kedah jgn lupa singgah kuala kedah, kat kampung telok layang2 belakang kedai laksa telok kechai…. singgah umah tok & tokwan aku sat, hang tolong peluk cium & kirim salam kat depa naaa…. kalau ada buah pelam wak mai sini 4/5 bijik…. hehehehehe

  4. haniframli says:

    mnyampah!!!!
    bejalan je keje ko!!!!
    aku benci!!!!
    wahhahahah

  5. syuk says:

    sama la kita bang
    berjalan jugak wakakaka

  6. faried says:

    dpt tengok hasil yg menarik nnti ni..
    background dah cun tu…

  7. jeff says:

    >> berjalan lagi ke bro…:D

  8. cak says:

    waalaikumussalamwarahmatullahiwabarakatuh….

    pegi le berjalan time sihat ni. nnt dah tak kuasa, dah tak blh dah.

    teruja aku ngan entry ko ni.

  9. jijah says:

    mai cek mai
    mai cek oi mai cek mai
    kita ke negeri kedah
    mai oi bagi ramai
    jamu nasi kawah

    naik kapai terebang turun kepala batas
    makan toksah bimbang kami banyak beras

    ikut lebuh raya
    terus ke kayu hitam
    jaga cek oi jaga keta meneru nerai
    kereta meneru menerai

    mengkalau mari kedah
    singgah lah dipekan rabu
    minum nera nipah
    makan enping kerabu

    kut la rasanya penat
    jom p ke langkawi
    langgah ayeq gamat
    minumlah ayeq tongkat
    langgah ayeq gamat
    muka naik seri

    kedah sudah lah maju
    tak macam lagi lah dulu
    rumah sereba baru
    kenduri ada selalu

    tengok sana sini
    pembangunan serba negeri
    ada mesin padi
    ada kelang besi

    melawak org kedah
    jangan cepat terasa
    tosah duk kesah
    bekawan cepat mesera

    mai cek oi mai cek mai
    kita ke negeri kedah
    mai oi bagi ramai
    jamu nasik kawah

    hidup kedah! lol

  10. mshafie says:

    selamat pergi dan selamat pulang

  11. tutcute says:

    bestnye bjalan.
    lenkali ajak la kami. huhu,….
    have fun🙂

  12. gamba nice! and selamat bejalan!

  13. wks says:

    Semoga selamat perjalanan dan kembali dengan selamat juga…Insyallah…Jangan lupa amik gambar banyak2 lagi…

  14. jgn lupa pokok padi 3 batang yeee……tq2!!!

  15. jgn lupa pokok padi 3 batang yee……tq2!!

  16. ohh ohh

    selamat ke kedah

    dh lame aku x mai kedah

  17. fiziskandarZ says:

    [ wsalam ] hey hey hey hope everything goes as plan in kedah!! share some pix ok bro😉

  18. reyanz says:

    brow… hheehee.. kedah erea mana hang nak p ni…. hehee… mai ler lepak kat baling…. semoha sampai dengan selamatnyer….

  19. Gee says:

    Salam..
    Betuk tu..Utara sekarang ni..memang panas pun…sampaikan tidur malam pun kena guna air cond…tp..pemandangan kedah cantik..kan….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s