Chilis

Posted: 2 June, 2009 in Uncategorized

baru-baru ni aku ke Chilis Bangsar jumpa cousin and member aku … saja lepak hangout … gosip sepam dua … lama juga x melayan Chilis ni … Old timer Burger dia juga favorite aku … heh! agak ramai juga yang nak makan western malam tu … sampai beratur org menunggu tempat duduk … maka tak laku la burger-burger tepi jalan dekat luar sana malam tu … heh!

hmm, weekend ni nak ke Kedah … ada photoshoot majlis bertunang … dari apa yang diciter, sawah padi tgh menghijau dkt sana … cantik kata couple ni … aku kena study sikit job kali ni … insyallah, kalau ada masa, aku akan lari ke Perlis & ke sempadan kejap … alang-alang dah sampai sana … tentu perjalanan kali ni memenatkan … doakan aku k?

Foot note : saper2 org Kedah? moh TT dgn aku๐Ÿ˜›

Comments
  1. yaR-t says:

    far-east…siapakah geRangan si caNtik maNis di sisimu itu?…hehehe๐Ÿ™‚

  2. LITTLESTARS says:

    cun woooo aweq tu…. berkenan aku tengok nanti aku pinangkan tok kau yea….
    hahahahaha.. oi!!! mana ada aku adjust apa2…. dah memang colour dia merah menyala…

  3. marsha says:

    wah wah wah…. penuh anak2 dara ni…….. burger tu besar sangat, koyak mulut edenlah…. tak suka makan burger, suka makan petai

  4. baayah says:

    burger tu kalo mkn, mau kenyang sampai ke ptg sbb beso sgt….๐Ÿ™‚

  5. GLizZY says:

    ~Waahhh, ada shoot kt Kedah tu..
    Best bila dpt shoot kt bendang..

    (,”) Err, ramainya aweks..

  6. Kedah tu tempat lahir den
    Re: Terminologi yg betul gulai daging umbut pisang
    Batang pisang dulu2 orang buat mandi mayat ada le

  7. Iezah Azizam says:

    seronoknya p kedahhhhh….
    baru ingat minggu ni nak balik pahang, mak lak balik kedah,…. ingat nak ikut tp keadaan diri x mengizinkan… rindunya kat bendanggggg… huhuhuhu

    jelasnya cank gambo2 ni….

    RE: haa ap la beli lanag2 nak p kedah tu singgah kat rawang, tp bkn RnR rawang, kat pekan rawang atas sikit ada diorang jual kelapa ni… memang murah… mana nak dapat rm5=3 memang sedappp…..

  8. Gee says:

    Salam..Bagi gee yg 1st lagii best movie tu..tp terpulang la…pada setiap individu kan…Kedah memang cantik..kawasan sawah..tapi klu pergi perlis…dalam perjalanan tu..mmg cantik tgk gunung ganang…memang tak rugi bagi sesiapa pencinta alam..

  9. wannsscfs says:

    waahhhh mesti best shoot gambar kat sawah padi nan menghijau..krul pon shoot gambar kat kedah gak minggu nie kat gurun…lehlaaa kontek dia….

  10. yiyani says:

    sedapnyer burger..
    saya saya orang kedah..
    tapi weekend ni ada kendurii..
    faiz ada job kat ner??

  11. oh no. banyak entry terlepas. burger & mknan nmpk sedap. ker sbb saya lapar. pegi kedah nti bwk balik gmbr yg best-best yek. oke!

  12. yayayeahs says:

    warghhh gufrennnnnn! cantik nya๐Ÿ™‚
    ooooit, nk g melantak tu ajak la yaya skali.
    haishhh :p

  13. aie says:

    wah wah wah
    kazen2 lu…

    bikin panas!

  14. meorjay says:

    Bestnya dapat job kat kedah sana
    Dapat shoot kat sawah bendang lagi.
    Abg meor baru lepas shoot kat teluk intan, tapi derang baru je lepas menuai. Apapun, abg meor buat gak outdoor kat sawah padi tu. Seronok sangat๐Ÿ™‚

  15. andaQ says:

    fuh..
    kazen2 ko mmg kaw2 la..
    pepon slmt berjalan ke utara ek..๐Ÿ™‚

  16. LITTLESTARS says:

    cis….. aku tak pakai lighting ler…
    kalau kau tengok betul2 ada bayang maaaaa….
    tak sanggup aku nak pikul lighting masa sanding..
    biasa aku guna bila ada persalinan byk sangat… setakat satu aku layan cls ler…

  17. schoepentoeter says:

    Uishh.. cam best ja burger dia.. balik KayEll kena try nih..
    ni hah kedahan.. tapi sorry la, aku kat Miri.. kalo tak boleh TT..

  18. fiziskandarZ says:

    huwaaaaaaaaaaaaa!! i missed chillis!!! [ saya dgn ini secara rasminya sungguh dengki ]๐Ÿ˜›

  19. aku chup yg baju biru tu!!!! send my regard to her…. tq๐Ÿ™‚

    re : bz la beb 2 3 minggu ni….mcm2 nk kena setel…..nnt lepak minum

  20. Wohohoho.. Br je layan old time burger kat chili’s ni during my bday lat week, huhuh.. Mmg tak terabes la fries dia kalau dah mkn burgernya dulu. Nyumm nyumm.. Nak layan chili’s lg la nnt.๐Ÿ˜€ Kita layan triple play plak. ;p

  21. lieya_latif says:

    wah seronok outing….kat chilis mmg best …superb menu2 die

    ehem….ade job kat kedah yeak…mesti cun hasilnye…dah dpt bayangkan nie pic pengantin kat sawah padi yg sedang menghijau…mmg cun tuh….

  22. aku xmau tt ngnko..
    aku mau tt ngn aweks2 d atss, wakaka๐Ÿ˜€

    re : soul plane (movie si snoop dog)..๐Ÿ˜‰

  23. cak says:

    mana satu kezen ko..cung2 semuanya.

    sudah hapdet sudah.

  24. beskalpancit says:

    nice..gmba no 4 tu.. IR ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s