champions league final

Posted: 28 May, 2009 in Uncategorized

as one of man utd fans, i would like to say that Barca deserve to win the title …

” We were told this Champions League final would be a game displaying the beauty of the counter-attack; no two teams in Europe more adept at carrying it out. But United would certainly have hoped not to be so heartbreakingly on the end of its devastation” Said Sir Fergie.

aku agak kagum Barca main semalam … possession byk dipegang oleh Barca … tak kurang juga dari segi attacking … kepala aku mula pening-pening dan loya-loya tekak mula terasa … disebabkan tidak tido semalaman dan berembun … perjuangan mesti diteruskan … agak tertekan bila tgk Man Utd players short pass semua macam *&%@* … hujan renyai-renyai membuatkan kami kelam kabut berlari mendapatkan tempat berteduh … semangat mesti diteruskan … loya-loya tekak masih terasa … 3 gelas kopi ais pun tak dapat menahan mengantuk aku … perlawanan berbaki 25 mins … hujan masih renyai membasahi projector yang setia memaparkan perlawanan final … cacian dan tak kurang nya pujian melambung kedengaran … akhirnya perlawanan final tu abis dan kelihatan wajah hampa dikalangan penyokong Man Utd … aku melirik jam, 5.00 pagi …. !!!! sempat lagi tido sebelum ke office …


Foot Note : Aku hanyut nak ke office ….

Comments
  1. KALAH ee bang……..BARCA mmg layak utk aku sokong….πŸ™‚

  2. andaQ says:

    kecewe btol aku sbb xdpt tgk smlm..
    kecewe gak man u kalah..
    tgk ulangan xbez bro..xde feel coz da tau result..
    huhuhu

  3. Iezah Azizam says:

    errrrmmmm x tau nak ckp apa… x tau pasal bola… hubby minat la, sampai sanggup bangun pukul 3/4 pagi ngadap tv….

  4. syuk says:

    pehh
    baju vintage
    yaaa aku juga arsenal vintage har har

  5. haniframli says:

    errrrrrr..bley kate sume blog akn tulih pasl ney..da semunye kecewa..tapi heran..sbb aku gembira..wahahahahah…

    bz la bro..tu yg senyap je..xpe2 aku akn kmbali aktif slps ney..wehuuu

  6. yayayeahs says:

    yo! hehe.
    farah suka barca menang.
    yeah yeah yeah (ops sorry)

    mmg they deserve to win kan smlm?
    game dorg best gile smlm
    x mcm masa lawan chelsea hr tu

    alamak, susah la nk ajk faiz tgk bola
    minat x sama nih.. hehe… xpe2, go man u, go ;)))

    aahh, cuti? cuti keje best.
    cuit blaja x best la😦
    huwaaaaa.

  7. LITTLESTARS says:

    lepas ni kasi bakar itu baju…. wakakakakaka…
    aku memang tak suka MU…. jadi walaupun barsa buka pilihan ku…
    tetapi untuk perlawanan semalam aku sokong barsa beb…
    pecah umah aku dengan budak2 tengok bola….
    memang suka MU kalah semalam….

  8. MU main mcm haram bro

    mmg patut kalah pon

    xpe2

    pe2 hal aku msh penyokong MU

    huhu

    updated!

  9. …den sokong refree……..

    Entryku kali ini

    Hari Rabu hari bersukan
    Waktu untuk keluar peluh
    Kita bermain nak cari kawan
    Bukan untuk mencari musuh

  10. lieya_latif says:

    HI HI HI sane sini citer pasal MU kalah nie….lieya mmg tak join bola2 nie, tapi tgk hubby tgk bola mulut bising2…baru tau citer sebenarnye….he he he takpe2, anggap jek MU bagi can tu….keh keh keh

  11. yiyani says:

    kakakakakalah man u.. heheheh

  12. schoepentoeter says:

    Takziah buat penyokong MU.. hehhee
    Well, Barcel deserve the title.. hehe.. Bravo Bacel..πŸ˜‰

  13. life mcm mne?
    xtau r nak ckp apa
    but some of my rslt 4 mid-year
    is sooooo teruk!
    lg2 physics
    xtau nak wat apa sme physics

  14. baning says:

    Apa nak buat …. ada menang , ada kalah!

  15. glory glory man united…
    kalah tetap kalah…
    namun perjuangan kite belum berakhir…
    man united is still on top of the table…
    kite masih berada dlm kelas kite sendiri…
    yeahhh!!!

  16. rileks broo..
    gmbr cm nk tranform jd hulk, hehee
    pepehal pn, man utd rawkss..πŸ˜‰

  17. Mazri Rock says:

    mcm cantona plak aku tgk hang..wakakaka..takpa kalah tu adat la..hehe

  18. fauzi-maya says:

    kalah tu adat… rilek bro..rilek

  19. faried says:

    nice… smart skali gambo nyer
    kalah takper… kang diorg dtg leh snap gambo plak…

  20. jeff says:

    >> at least consolationnya dua dua gol tu bukan kerana barca kuat tapi kerana kesilapan defence united…
    >> so nothing for barca to be proud of…

  21. Sabrina says:

    Akak suka Barca menang.. hehehe.. any team menang semua akak suka except MU.. entah kenapa tak suka lah dgn glory..glory MU tu.. kekekeke

  22. Zara~AB says:

    tak reti ar bola2 nie. hehehe.btw, ur face expression, mak aih! hehehe. karang zee avi tgk, lari kang.

  23. reyanz says:

    Heeheheh… peminat MU rupanya lu brow… hehee,,,,

  24. pelitaminyaktanah says:

    bro..
    thanks sbb sudi singgah di fp sy..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s