errr ….

Posted: 26 May, 2009 in Uncategorized

bila tengok meja aku berselerak macam ni, aku bersemangat & mulakan task satu persatu … dari mengemas lepas tu On laptop then On sampoerna sebatang (sambil menunggu laptop log in ke windows) … pasang MP3, update blog … tgk blog member-member … blogging … lagi … dan … blogging … kemudiannya blogging … again …

Foot Note : esok aku kemas … janji!

Comments
  1. andaQ says:

    kalo g2 bro, bila nk kemas meja tu?
    sume blogging jer..
    wahaha..

  2. baning says:

    Blogging …. hmmm memang best … tapi buleh terleka

  3. yayayeahs says:

    haha, caya lah
    meja terbaik🙂

  4. k.e.r.i. says:

    on sempoerna sebatang sambil menunggu laptop log in ke window?
    ouchh, agak lembab di situ.
    heh!

  5. LITTLESTARS says:

    ya allah sarang apa ni???
    ada tikus beranak ke??? wahahahahahaha
    kalau tikus beranak confrim kau tak tau…
    tau2 jumpa bangkai….
    kak dod(dila bangi yang wat outing tu….) abg meor selaku penceramahnya…
    memang best la… timba ilmu byk2….

  6. cak says:

    tak kemas pon tak apa bro. nak lg best, biar tikus ke, tebuan ke, buat sarang..

  7. aie says:

    nanti gua up pula gambar gua punya versi sepah

    kita tengok sapa champion okay?

  8. yaR-t says:

    wAHh…dasyattt…tp takpe..org2 I.T yg jenis buat keje mmg meja beRsepah…sama mcm akak gak ehehe…Far-east anggaran cost ke redang tuh kurang pasti la pulak sbb nye time tuh fully sponsored by company🙂

  9. wannsscfs says:

    waaahhhhhhhhhh…mesti sibuk giler nie..berselerak tul meja tue…barulah bos nampak kita wat kije hehehehehe..kalo selerak mcm tue mesti takde mood nak berimaginasi dgn gambar gambar utk di edit, lari semua idea….anyway keep it up doing your jobs..

  10. GLizZY says:

    ~Hehe, yela2 aku update dh kali ni..
    Nmpk mcm amik berat je.. Muakakaka..
    Sorry la geng, bz skit dgn Final Exam, Final report, xtvt campus lg..

    (,”) Merci..

  11. Wahahhaha.. Bkn maen bersepah lg meja u ni kan. Bila dah kemas nnt sila amek gmbr dan upload ye. Nak tgk keadaan selepas dah dikemas.😀

    re: Thanks for the thought faiz.🙂

  12. Haha.. nice pix interpretation (betul ke ejaan ni?)…

  13. jeff says:

    >> meja yang berselerak tandanya orgnya banyak kerja…
    >> kalau meja kemas je itu tak ada kerja namanya…hehehe

  14. fiziskandarZ says:

    ROFL!!!! i was laughing my lungs out reading this entry!!!😛

  15. LITTLESTARS says:

    oi….. kemas lah meja tu….
    tak kan MU kalah kau frust kot… hahahahahaha….
    aku suka la MU kalah… kui..kui..kui….
    tak sia2 aku berjaga malam…

  16. mshafie says:

    re: naseb baik aku amik gambo bunga kat Melaka…kalau aku shoot couple tgh bercium kat sebalik pokok bunga tuh?? hehehehehheehhehe

    wah balek ofis tu sepah bukan main…apa-apahal pun, model yang kat dinding ngko tu mmg lawa!

  17. Gee says:

    Salam..mak oii..ur boss tak bising ke????he..he..gee pun kadang2 mcm u gak..almaklum laaa ada 4 site nak kena jaga…

  18. Salam Takziah diucapkan kepada penyokong2 ManU….
    Boleh cuba lagi tahun depan…
    Aku sokong Team Kelantan… ha ha ha…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s