maximus – rockstar gig at zouk

Posted: 25 May, 2009 in Uncategorized

kecoh! pagar pecah! tu yang terjadi di Zouk ketika Maximus perform baru-baru ini … termasuk la band-band yang lain seperti Revenge, Bunkface, Couple, The Times dan ramai lagi … music perfect! sound perfect! stage perfect! crowds perfect! interview perfect! everything was perfect! tu conclusion aku boleh buat hari tu … terjumpa Yol dekat sana … termasuk beberapa photographer yang lain … thanks to mimi coz organize gig ini … rtm pun aku nak say thanks sebab sudi turun ke dalam  underground scene  utk shoot video … support our local music …  hope kita berjumpa di gig-gig yang lain …

Double Paddle Note : aku kehilangan RM10 hari tu … ada sesiapa jumpa?

Comments
  1. syuk says:

    sayangnya aku tiada di tempat kejadian

    p/s adalah, payah nk cita sini, tgu aku datang next week k😉

  2. andaQ says:

    tau xpe..mmg dasar lahanat tu..
    tp die xbrani punye masuk blog ko..
    tgk name ko pon die da kecut kot.
    mmg abes kecoh pasal lahanat tu kt sekian forum..
    sume photog2 da tau..

  3. yayayeahs says:

    haha, abg far east ajak la
    tapi kalau nak ajak jam,
    abg la kena ajar main gtar :p
    mana pandai sgt. lalalala.

    eh, best la pegi,
    x ajak ponnn😦

    gmbr yg main bass tu
    lawa gile😀
    terasa macam tgh tgk gig, huhu
    :))

  4. re: Hello hello.. Weekend i dipenuhi dgn aktiviti pergi ke warehouse sale, pergi ke pavilion, makan makanan yg sedap2.😀

  5. andaQ says:

    haha..
    aku ditipu oleh bliau..
    buat malu aku jer..
    hhuhuhuh…

  6. cak says:

    haha..dah selamat dah duit ko tuh, zaman2 gawat ni.

    suka angle tgh makan2 sambil nganga2 mulut tu.

  7. jeff says:

    >> rock sampai tua…:-d

  8. LITTLESTARS says:

    jom jengah aku dah update…
    tak dapat g zoo dapat tengok gambar zoo pun jadilah…
    hahahahahaha

  9. re : kabar baik pakcik faiz…..bahagia ye skang ni kamu…..hehe!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s