trip ke genting highlands

Posted: 23 May, 2009 in Uncategorized

lately ni memang aku tak nafikan la yang Malaysia agak panas tak kira pagi atau malam … membuatkan aku rasa tak selesa nak tido especially time weekend … potong stim laaa … dengan pemanasan global ni, aku dengan member photography naik ke Genting Highlands … bergerak agak lambat sikit disebab beberapa faktor cuaca dan perjalanan tu sendiri … bertolak dari Burger King before exit tu dah around 5.30 … ada juga terlintas di naluri ni untuk tidak naik ke Genting disebabkan hujan yang agak lebat petang tu … alhamdulillah! kami sampai juga dipuncak … tak ada aktiviti terancang dilakukan, hanya melayan Haunted Mansion dan menikmati kesejukan angin Genting … heh! apa-apa pun simple trip ni buat aku lari sekejap dari kebisingan suara metropolitan di ‘bawah’ sana …

Foot Note : Macam tak jalan je 60 Earth Hours hari tu … kedai runcit juga untung time tu sebab berjaya jual beberapa kotak lilin …

Comments
  1. yayayeahs says:

    seronok nya! x ajak pun🙂
    nah link baru
    farahadiba.wordpress.com

    hehe, from now on,
    u’ll be seeing me there
    xde menyorok2 dahh :)))

  2. yayayeahs says:

    sihat2🙂
    lama tinggal camera😦
    dah pegang peluk cium balik dah🙂
    yeayyy.. heheh…
    bila nk outing lg ni? ajak la yaya sama. hee😀

  3. syuk says:

    terbaek wokkkk

    join saja shutterclans tuh
    br lepas berseminar nih heheh
    ada lg klas2 lepas nih
    saja wat kt sini, nnt korang leh datang sambil bercuti hehe~

    aku sehat weh, cuma ada masalah negara sket huhu

  4. Wahhh, gi genting bersama2 cik ecah. I pon br gi genting may 16th lepas. Naek gak la skali lg solero shot, huhuhu…😀 Even cuaca kejap ujan kejap stop tp tetap gak maen kat sana since beli tiket all park. Bila ujan, gi maen kat indoor tp tak masok pon haunted mansion. Dulu je masok. Pape pon, best pegi tmpt sejuk dikala cuaca tgh panas skrg ni.🙂

  5. diana yussof says:

    nice pic…..superb techniques……preferred more scenery pics

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s