man utd live!

Posted: 23 May, 2009 in Uncategorized

kalau kamu semua, ya kamu yang membaca tu … nak tengok team champion, beli la ticket cepat-cepat ya … hahahah

Foot note : Bila team korang nak ader duit turun Malaysia?  … hahaha

Comments
  1. cak says:

    hoho…dah beli tiket.

    >>ada la shoot. tak byk pon. penghuni zoo semua sombong2, tak nak layan kitrg. diorg dah jemu kot ngan fotogafer asyik nak snap gmbr diorg je…hehe.

  2. schoepentoeter says:

    Salam bro.. ko pun dah migrate .. aku pun dlam proses ni. blom pandai nak guna wordpress lg.🙂

  3. andaQ says:

    tuh skong mane tu?
    malaysia ke man u tu?
    wahaha..
    btw 27hb nie!!
    glory2 man u!🙂

  4. yayayeahs says:

    haha, tu la. lama kan. almost a year. adoi. pasal mama satu hal, now dia dah bagi. tp semua cost kena tanggung sdri dah, haha, geram btul. pastu masalah peribadi sket2, campur dgn busy blaja, connection susah dapat, macam2 lah abg fareast. nak cite sampai esk x hbs. haha. come2, ada new post🙂

  5. syuk says:

    kang sampai KL next week
    kita lepak aku story
    bawak yol dan rakan2 skali
    xpun aku g SK, area umah ecah
    ada perkara negara punya prob huhu
    yg pasti aku belom nk kawen lg
    tu bukan termasuk dalam permasalahan

  6. yayayeahs says:

    okay okay
    xnak lari dah🙂

    jom lah! sila2 dtg.
    anytime (time cuti semester la)
    haha

    wargh, jgn jumpa!
    kantoi sume secrets nnti
    hahaha

  7. ko patut tunjuk tiket tu dpn2 muke aie…
    “ni tiket utk tgk cara org main bola”…
    ko tambah lg,”arsenal xnk dtg malaysia ke?”
    hahaha

  8. Ushar says:

    Weekend cari duit la Bro….hahaha…
    Shoot org kawin…..
    p/s: Malangnya aku bukan geng Red Devils…….because I Never Walk Alone….hihihihihi

  9. k.e.r.i. says:

    hek eleh.
    MU je pun.
    hahahaha.
    (kalau dapat free ticket, aku g gak.hahaha)

  10. yaR-t says:

    faR-east, chalet yg kami dok kt redang tuh tak best!…tuh company sponsor, so dia bg yg cikai jerk…yg best Laguna Redang Resort, tempat dia mmg happening🙂

  11. jeff says:

    >> we are the champion…

  12. tak pa labro, saya tgk masa siaran berita sukan aje nanti….he he

    Entryku kali ini

    Habis dikapak si batang sagu
    Rosak dihujung dikekah kera
    Nikmat rehat dihujung minggu
    Bersama keluarga memupuk mesra

  13. reyanz says:

    wah bestnyer….. aku nak join boleh ker….

  14. MaDiHa says:

    salammm…
    cantiknyer laman dia… gambar2 lak cun gilozzz..

  15. waaa

    ko dh beli bro

    giler pantas!

    aku x beli lg

  16. hahahah

    aku tau

    gaji x masuk lg

    tu yg x beli lg

    haha

    re: anuran perbadanan putrajaya n applemint studio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s