maximus – live show!

Posted: 20 May, 2009 in Uncategorized

alhamdulillah! dengan rezekiNya, Maximus dapat undangan untuk show-show di beberapa buah negeri … 30th May ni, Maximus akan membuat show di Temerloh, Pahang pada sebelah malam … malam itu juga akan berangkat ke Johor Baru … show di Johor Baru pada 31st May … pada sebelah ptg mengikut jadual … selepas show di Johor Baru, petang itu juga Maximus akan bergerak ke KL … show Maximus di Sunway Lagoon dijadualkan pada sebelah malam nya pula … schedule tight! apa-apa, jumpa disana😉

Foot Note : perlukan spa & massage … haha

Comments
  1. LITTLESTARS says:

    aku pun tak tau sapa ada…
    tak tau berpa ramai joint…
    yang aku tau abg meor ada….
    baru nak tanya abg meor….
    nama pun maketing kenalah awal…. hahahahahaha…

  2. LITTLESTARS says:

    apa??? aku tak faham la….
    joint apa?

  3. LITTLESTARS says:

    ooooooooooooo cakap biar terang….
    hahahahahaha… tak la… bukan satu team tapi kite kan sama2 cari makan
    dalam bidang fotografi ni…. aku kalau ada job lebih pas ler kawan2…
    kite nak bolot semua pun bukan ble pergi pun kan….
    rezeki dikongsi bersama… ye tak??

  4. mshafie says:

    haaa..bila tension aku suka layan lagu ‘Biar mati cinta’

    Lagu tu macam lagu band Indo…tapi rupanya hasil buatan Malaysia…dah sama standard ngan Indo punya band wooooo

  5. cak says:

    ko gi ke. aku keje la sabtu ni.

    pic adalah best. editing style apakah?

  6. LITTLESTARS says:

    murah jer…..
    Rm640… ok lah kan….
    tengok marketing macammana….

  7. yaR-t says:

    sabtu nih tak dpt jOin…bro mamatt gi memancing bersama rakan2nye🙂

  8. andaQ says:

    uiks..
    maximus dtg temerloh 30hb nie??
    tanah air@umah aku tu..hohoh..
    tp 30hb mlm aku kena gerak ke kuantan plak..
    ko dtg jugakla nnt??

  9. DQ says:

    change of plans.

    maximus di temerloh cancel.
    maximus akan berada di pekan pahang.

    sekian terima kasih🙂

  10. jeff says:

    >> alahai bro…
    >> dari jumaat sampai ahad saya dan family akan berada di pd la…
    >> dah jenuh shoot kat melaka, nak ubah ke kawasan pantai pula…:D

  11. re: I sehat alhamdulillah.. Life biasa je.🙂

  12. cikk0e says:

    gooooooooooooooooooooooood luccccccccccccccccccccck!

  13. k.e.r.i. says:

    aku rasa macam nak join tengok yang kat sunway lagoon tu.
    err, kena bayau tak?

  14. cak says:

    takde apa bro, saja nak sembang2 tanya kabar.

    so..apa kabar…haha.

  15. den bilo dongar namo maximus selalu terbayang namo montori maximus james ongkili tu ajo…

    Entryku kali ini

    Benih satu biji
    Bawa pergi semai
    Bola satu biji
    Kejar ramai-ramai

  16. cak says:

    rasa mcm tak gi kot. keje la beb. ko and the geng gi ke??

  17. cak says:

    hmmm…kalau aku blh gi esok, aku gi le. nnt jmpa la klu aku gi ya. sani may be join, rnh dia dekat saja..katanya.

  18. baayah says:

    emmm..Maximus??

  19. ya ya yeahs says:

    abg fareast!
    lama nya x contact kan🙂

    haha mana ada menyorok
    hahahahahaha

    hr tu ada byk problem
    merajuk kejap, haha poyo je

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s